Folkrádió

Gyakorló Táncosok és Táncoktatók Tábora és Folkológia Népzenei tábor

Időpont:
2011. július 8.
-
Cím:
Kiscsősz

Honlap:
apteegyesulet.hu
További időpontok:

Gyakorló Táncosok és Táncoktatók Tábora (felnőtteknek), Folkológia Népzenei tábora Zagyva Bandával.

A hagyományainkhoz híven idén is megrendezzük a Táncoktatók és Gyakorló táncosok táborát Kiscsőszön, a Pajtafesztivált megelőző héten. A táborba olyan szakembereket hívtunk meg, akiktől még a legképzettebb táncosoknak is van mit tanulni, így reméljük, hogy az eddigiekhez hasonló résztvevői létszám alakul ki.

A tábor július 3-án, vasárnap délután kezdődik. Az első foglalkozást 16.00 órától tartjuk a Kultúrházban. A program a Pajtafesztiválba torkollik, ahol a résztvevők is aktív szereplői lehetnek a táncos programnak (helyszínen egyeztetve)

A táborban három oktatópárostól tanulhattok:

Július 3-4. Kádár Ignác és Nagypál Anett – Gyimesi táncok

Július 5-6. Busai Norbert és Busai Zsuzsanna – Kalocsai táncok

Július 7-8. Szabó Szilárd és Németh Ildikó – Válaszúti táncok

Tekintettel arra, hogy az érdeklődés már most megközelíti a befogadható létszámot, a jelentkezéseket beérkezési sorrendben, legfeljebb ötven főig tudjuk elfogadni. A táborba bármelyik napon be lehet kapcsolódni.

A részvételi díj naponta 3.200,- Ft., mely tartalmazza az oktatást, a szállást és az étkezést. A szállás vendégházakban, ágyakon, matracokon, illetve sátorban oldható meg.

A sátras szállást igénylők részvételi díja 2.700,- Ft./nap.

Az első napi díjból 700 forint engedményt adunk.

A Pajtafesztivál kezdete kisebb átrendeződést igényel, hiszen a fellépő zenekarok nagy részét el kell szállásolnunk, de aki szeretne maradni, az MARADHAT!

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon lehet. Határidő nincs, de kérlek, mindenképpen írásban jelentkezzetek! A tábor díját a helyszínen kell megfizetni.

A jelentkezési lap visszaküldhető postán (Kovács Norbert 8494 Kiscsősz, Kossuth u. 5.), vagy e-mailen cimbi@iplus.hu