XXIV. Gencsi Söprű Regionális Néptáncfesztivál

Időpont

2021. szeptember 18. szombat

14:00

Helyszín

9721 Gencsapáti

Magyarország

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2021.09.18-án a gencsapáti sportpályán megrendezésre kerülő XXIV. Gencsi Söprű Regionális Néptáncfesztiválunkon.

A program 14:00-kor kezdődik, 14 csoport színpadi produkcióját tekintheti meg a közönség.
Örökítő Táncegyüttes, ELTE-SEK Szökős NE, Vasi Kislegényczéh, Reményik Evangélikus Általános Iskola Bariska-Möndölecske csoportja, Vaskeresztesi Német Nemzetiségi Tánccsoport, Ungaresca Senior Táncegyüttes, Ungaresca Táncegyüttes, Gradisce Horvát Kulturális Egyesület, Fergeteg Néptánc Egyesület Nickről, Béri Balogh Ádám Táncegyüttes Körmendről, Értéket Tisztán Néptáncegyüttes Zalaegerszegről, a helyi Kópic Néptáncegyüttes és a Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes valamint kedves erdélyi barátaink a Györgyfalvi Hagyományőrzők.

A pénteki Vincze Ferenc szólótáncverseny díjazott táncosai is bemutatkoznak a fesztiválon.
Idén nagy örömünkre ismét vendégeink lesznek a györgyfalvi hagyományőrző barátaink, akik szintén fellépnek a délután folyamán.

A színpadi műsor után 19:00-tól Laposa Julcsi és a Zala zenekar népzenei koncertje következik majd
21:00-tól a Kanizsa Csillagai együttes autentikus cigányzenei koncertje.
Az est táncházzal ér véget.

A délután folyamán kísérő programként népi játszóház várja a gyermekeket és családokat, illetve a 7ED7 Pincészet borait is kóstolhatják az érdeklődők!

A belépés díjtalan!

Kapcsolódó oldalak

Facebookon

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.