Viseletes táncház

Időpont

2021. október 2. szombat

18:30

Helyszín

Művelődési Otthon

8948 Nova, Fő utca 1.

Magyarország

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit az október 2-án megrendezésre kerülő Viseletes Táncházba! Nem kötelező persze de örülnénk ha minél többen valamilyen tájegység viseletében érkeznének!

A rendezvényt 18:30 órakor a göcseji paraszt-polgári viseletek zenés bemutatója nyitja, melyek nyáron a Gébárti Kézművesházban megrendezett tanfolyamon készültek. Az egyik, Szalay Cecília által varrt ruha a Helytörténeti Múzeumban kerül elhelyezésre. A próbababa beöltöztetése alatt a Göcsej Szíve Dalkör énekel majd novai népdalokat.

Az est folyamán tánctanítás is lesz Rácz Petra és Lipusz András vezetésével, melyre várjuk a néptánc iránt érdeklődőket, hogy betekinthessenek azok is az alapokba akik eddig még nem táncoltak de szeretnének. Falunk lakóit kiemelt figyelemmel várjuk, hiszen reményeink szerint néptánctanfolyam fog indulni a közeljövőben!

A jó hangulathoz és a tánchoz a zenét a Csádé zenekar szolgáltatja majd.
Az est folyamán a tombolasorsoláson értékes ajándékot nyerhetnek a szerencsések!
Aki viseletben érkezik tombolajegyet kap a belépésnél!
A szomjúságot és az éhséget a rendezvény ideje alatt a büfében lehet csillapítani!
A rendezvény a novai lakosoknak ingyenesen látogatható!

Kapcsolódó oldalak

Részletek

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.