Folk-kocsmakvíz

Időpont

2021. október 14. csütörtök

18:30

Helyszín

Hagyományok Háza

1011 Budapest, Corvin tér 8.

Magyarország

Októberben újra Folk-kocsmakvíz és koncert!
Néprajzi vetélkedő játékos feladatokkal, izgalmas kérdésekkel, de főképp jókedvvel; a néprajz és társtudományai, a néphagyomány-népművészet kérdései iránt érdeklődők egyre bővülő közösségével! Úgy is mondhatnánk, hogy játék és muzsika hattól kilencig, mert a jó hangulatú - szöveges, zenés, táncos feladatokban bővelkedő – vetélkedőt minden esetben izgalmas népzenei koncertekkel zárjuk.
Törzsjátékosaink mellett szeretettel várunk minden érdeklődőt az új évadban!

Játékidő: 18.30-20.00 (egy szünettel)
Népzenei koncert: 20.00-20.50
K O N C E R T
„Pásztorélet, de színes!” (Premier előadás)
A Hagyományok Háza új kezdeményezésként izgalmas zenei kísérletezésre ad lehetőséget fiatal népzenészeknek. Workshopok keretében (zenei vezetők mentorálásával) olyan koncertprogramok összeállítására nyílik lehetőség, amelyek a szövegfolklór gazdag világából merítenek. Király Dávidék a pásztorélet sokrétű, olykor ellentmondásosnak tűnő világát dolgozták fel.
Előadók: Király Dávid és zenész barátai

Kérjük, hogy a csapatok legkésőbb 18:15-ig érkezzenek meg!
A játékon és az azt követő koncerten a részvétel regisztrációhoz kötött és ingyenes, de fogyasztani kizárólag a büféből lehet! Ételt és italt nem áll módunkban beengedni.

Kapcsolódó oldalak

Regisztráció

Részletek

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.