Ahol a madár se jár

Időpont

2021. december 2. csütörtök

18:30

Helyszín

Online

Budapest

Magyarország

Hogy távolabb élő mesekedvelő barátaink is tudjanak csatlakozni, decemberi Ahol a madár se jár programunkat online tartjuk.
A Hagyományok Háza mesemondó tanfolyamán végzett első hallgatók kezdeményezésére immár 10 éve létrehozott közösségi mesemondó alkalmat a Hagyományok Háza fogadta be. Így azóta havonta egy alkalommal a folyamatosan bővülő „beszélő közösség”, a Meseszó Egyesület és a Hagyományok Háza közös mesemondó estet szervez népmesetanfolyamunk régi és jelenlegi hallgatóinak önkéntes közreműködésével. Azokat a régi közösségi alkalmakat szeretnénk felidézni, ahol a falu jó szavú öregjei mesemondással szórakoztatták az összegyűlteket. Nyitva áll a kapu minden érdeklődő előtt, de szeretettel várjuk azokat is, akik nem csak hallgatni szeretnék a meséket, hanem maguk is bekapcsolódnának a mesemondásba.
Az esemény a ZOOM programon keresztül zajlik. Az esemény INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni december 1-jén 23:59-ig lehetséges. A regisztráltak december 2-án kapják meg a linket elektronikus levélben.
Az eseményről saját célra felvétel készül!

Szervező

Hagyományok Háza

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.