Folk-kocsmakvíz

Időpont

2021. december 9. csütörtök

18:30

Helyszín

Hagyományok Háza

1011 Budapest, Corvin tér 8.

Magyarország

A fiatal, egy évad után sikeressé és kedveltté vált programunk a kocsmakvízek oldott hangulatát ötvözi a néprajzi tematikával.
Úgyis mondhatnánk, hogy játék és művelődés hattól kilencig, mert a változatos - szöveges, zenés, táncos – feladatokban bővelkedő vetélkedőt minden alkalommal egy-egy további érdekes tartalom követi.
Aki komoly, tudományos, feszengő hangulatú versenyre számít, az csalódni fog, mert itt nem a lexikális tudásra, hanem kreativitásra és vidámságra lesz szükség! A kérdések valamilyen módon a Táncházmozgalomhoz, a népművészethez, népi mesterségekhez kapcsolódnak, tehát jó, ha minden csapatban van legalább 1-2 fő, aki ezekben a témákban jártas! A muzsika-felismerő fülét és a tippelő-tehetségét se hagyja otthon senki, hiszen egyedi és izgalmas nyereménnyel jutalmazzuk a bajnok-csapatokat!
Törzscsapataink mellett szeretettel várunk minden új érdeklőt!

A játékra előzetes regisztráció szükséges.

Játékidő: 18.30-20:00
A játék után 20 órától a Kollégák zenekar és Havay Viktória buzai, füzesi és széki dallamokkal csiklandozza fülünket és buzdítanak közös éneklésre!
A program csak védettségi igazolvánnyal és maszkban látogatható.

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.