Mezőségi népzene és néptánctábor

Időpont

2022. August 7. Sunday –
2022. August 14. Sunday

Helyszín

Kallós kúria

Válaszút

Románia

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a táborra jelentkezni 2022. február 1.-jétől tudnak, az akkor megnyíló jelentkezési űrlapon keresztül.

Célja a mezőségi népzene és néptánc széles körű népszerűsítése. A jelentkezők az idén kezdő-, középhaladó-, illetve haladó táncoktatás közül választhatnak.

Minden oktatónk szakavatott, a táncoktatás élőzenés kísérettel történik.

Az oktatási programokat előadásokkal, koncertekkel, múzeumlátogatással, tematikus bállal, filmvetítésekkel tesszük változatosabbá.

Célcsoport: 18. életévüket betöltött fiatalok, felnőttek. Felső korhatár nincs.


A jelenlegi szabályozások tekintetében úgy készülünk, hogy nyáron – ha korlátozott létszámban is, – de megszervezhetjük a táborokat. A vírushelyzet alakulása azonban kiszámíthatatlan, így fenntartjuk annak a jogát, hogy rendezvényeinket bármikor lemondhatjuk.

A COVID 19 világjárványra vonatkozó, jelenlegi hatályos szabályoknak megfelelően a 2022-es táborunkban a következő korlátozások lépnek életbe:

korlátoznunk kell a résztvevők számát, ezért az aktuálisan megengedett létszámot fogjuk alapul venni, jelentkezés sorrendjében (az adott létszám felett a jelentkezők várólistára kerülnek)
csak egész hétre bejelentkező táborozókat tudunk fogadni
a táborba való belépéshez érvényes zöldigazolvány szükséges
Amennyiben a szabályozások változni fognak, a táborban való részvételhez kötött korlátozások is annak függvényében változnak.

Szervező

Kallós Zoltán Alapítvány

Balázs-Bécsi Orsolya

orsolya@kallosalapitvany.ro

+40743192931

Kapcsolódó oldalak

Részletek

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.