Berecz András: Félbevágott pipafüst

Időpont

2022. May 18. Wednesday

18:30

Helyszín

Piarista Gimnázium

6000 Kecskemét, Piaristák tere 1-7.

Magyarország

Neked is hiányzik már a sok elmaradt rendezvény miatt egy igazán élvezetes, értéket közvetítő kikapcsolódás❓ Akkor szeretettel várunk eseményünkre, nagy mesemondónk, Berecz András előadására.
"A mesék küzdelmet és irgalmat, vitézséget és becsületet tanítanak, igazszerelemre készítenek, vigasztalnak, jól felépített, tömör és tartalmas beszédre nevelnek. Ha a végtelen éjszakákon, és milliókon kipróbált népmesék kiforrott, tömörítő, képes gondolkozása vérré válik, a lényegre törő és lélekismerő beszédnek nyújt védelmet. Nagy szükség van rá ma, mikor sikeres a parádésan csomagolt üres beszéd. A mese tökéletes nyelvtanár. Nem szószátyár. Helyettesíteni, pótolni lehetetlen. Ezrek, tízezrek, élők és holtak közös munkája. Százezrek kacsintanak, gondolkoznak, sírnak benne. Időmunka. Mint a cseppkőbarlang, türelmesen építkezik, befelé”, vallja Berecz András a mesékről.
Jegyek kaphatóak online a www.tixa.hu/berecz-kecskemet oldalon. Hamarosan személyes jegyvásárlásra is lesz lehetőség, erről értesíteni fogjuk az érdeklődőket.

Kapcsolódó oldalak

Facebookon

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.