Tititá tánctábor

Időpont

2022. August 22. Monday –
2022. August 25. Thursday

Helyszín

Szandavári Diáktábor

2697 Szanda, Rákóczi út 1.

Magyarország

Kérjük minden résztvevő külön-külön töltse ki a jelentkezési lapot (pl. párok esetében).

Kedves tititások!

Idén először két turnusban hirdetjük meg a TITITÁ Táncműhely nyári táborait: a kezdőket (hétfői csapat) a hét első felében mezőségi táncokkal várjuk első tititás tánctáborukba.

Helyszín: Szandavári Diáktábor - Szanda (egy kis Nógrád megyei falu, Budapesttől kb. 80 km-re)
Időpont: 2021. augusztus 22-25. (hétfő-csütörtök) - 3 nap/3 éjszaka

Tudnivalók:
- A tábor augusztus 22. (hétfő) délelőtti érkezéssel indul, és augusztus 25-én délelőtti közös próba után zárul (szerda este egy nagy közös táncházat tervezünk a haladó tábor táncosaival).

- A táborba lehet jönni kevesebb napra is (a jelentkezési lapon jelölheted), de minimum 2 éjszaka foglalása szükséges! A létszámkorlát elérése esetén a több napra érkezők élveznek elsőbbséget.

- Szállás: többágyas szobákban (az egész tábor területe a miénk!) vagy a tábor füves udvarán, sátorban (vagy tőlünk külön, falusi szálláshelyen, egyénileg intézve)

- Étkezés: napi 3-szori étkezés, melyet a helyi nénik főznek ránk a tábor konyháján + a tervek szerint szerdán egy saját bográcsolós/szalonnasütős estét tartunk a táncház előtt

- Megközelítés: telekocsikkal (összeszervezős táblázatot később küldünk) vagy tömegközlekedéssel

Programok - a részvétel minden esetben fakultatív:
- táncoktatás (élő zenekari kísérettel) - mezőségi (magyarpalatkai és mezőkeszüi) táncok
- énektanulás
- fiúknak férfitánc, lányoknak forgástechnika
- folkjóga
- túra a szandai várhoz
- esténként táncház és csapatépítő játékok
- szerdán, a záróestén nagy közös táncház a haladó tábor táncosaival

A tábor teljes részvételi díja a 3 éjszaka szállást, ellátást, az összes étkezést, a zenekar, a próbaterem és a tánctanítás díját tartalmazza, ennek PONTOS összegét HAMAROSAN JELEZZÜK (várhatóan 35-45 ezer Ft).
Lehetőség van a haladók táborában való, egész hetes részvételre is, kedvezményes közös díjjal.

A jelentkezés 20 000 Ft előleg befizetésével válik fixxé, melyet kérjük 2022. június 1-ig utaljatok át az alábbi számlaszámra: 10103104-71280700-01005005 (Nagy József)
A befizetett összegről online számlát állítunk ki.A hátralék fizetése a helyszínen, készpénzben lehetséges majd.

Jelentkezni a szabad helyek erejéig lehetséges, a próbaterem befogadóképessége véges.

Lemondásra 2022. augusztus 1-ig van lehetőség, az előleget ez esetben áll módunkban visszatéríteni vagy őszi tanfolyamainkra jóváírni.

Nagyon szépen kérjük, ha valaki mégsem tud eljönni, időben tájékoztasson minket a lemondásról, hogy ne rendeljük meg fölöslegesen a szállását-étkezését, és adott esetben ne vegye el mástól a helyet. Augusztus 1-je után a létszámot leadjuk, a tábor fix költségeit ki kell fizetnünk, illetve fizettetnünk! Köszönjük megértéseteket.

A táborral kapcsolatos információkat minden esetben e-mailben küldjük el, de a friss és gyors infókért jelezzétek részvételetek a Facebook eseménynél is:

Egyedi igények, részvétel, kérdések esetén keressetek minket a tanfolyam@magyarneptanc.hu e-mail címen vagy a +36 20 970 3625 (Zsuzsi) és +36 30 902 8782 (Jocó) telefonszámokon.

Szeretettel várunk benneteket a tititás év csúcspontján!

Zsuzsi és Jocó

Kapcsolódó oldalak

Facebookon

Jelentkezés

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.