Aranyalma napközi

Időpont

2022. June 27. Monday

08:00 – 18:00

Helyszín

Rönkház

1037 Budapest, Virágosnyereg út 33.

Magyarország

Helyszín: 1037 Budapest, Virágosnyereg u. 33. Óbuda legszebb zöldövezetében, az erdő ölelésében egy különlegesen szép RÖNKHÁZBAN, hatalmas kerttel, az udvaron vitorlással és kerti medencével!

Ajánlott korosztály: 5 – 14 éveseknek
‼JELENTKEZÉSI LAP ITT:
https://docs.google.com/forms/d/1Wh-20uT9lCgPowMRTK2QJPPc4MsxKZXnHFg0x01cAIE/viewform
💟JÓ HÍR: Szép kártya elfogadó hely lett a Tündérkert

🎻TÁBORPROGRAM🎶
Szeretsz énekelni, táncolni? Örömmel hallgatnál élő népzenét? Megismerkednél közel 30 féle olyan népi hangszerrel, amit talán még sosem láttál és hallottál? Szívesen tanulnál népi játékokat, készítenél egyszerű népi hangszereket, hallgatnál izgalmas meséket a magyar mesevilágunk páratlan kincsestárából? Ha igen, itt a helyed a nyári Aranyalma táborunkban! Ha nem jársz tánccsoportba vagy nem muzsikálsz hangszeren, nem akadály, hiszen kezdő és haladó tánccsoportunkban egyaránt moldvai, széki, somogyi és szatmári táncokkal ismerkedhetsz! Ha bármilyen hangszeren játszol feltétlenül hozd magaddal improvizatív játékainkhoz!
Az öt napon át tartó táborban sok új népdalt tanulhattok meg és a mindennap eldalolt énekeinkből a tábor végre egy összefűzött dalos füzetet is kézbe vehettek. A Kárpát-medence tájegységein barangolva megismerkedhettek a népzenei dialektusokkal, magatokra ölthettek nagyanyáink ládáiból előkerülő viseleteket és belekóstolhattok eleink jellegzetes ételeibe is. A magyar népzene alapismeretei mellett betekintést nyerhettek a népzenénk zenetörténeti rétegeibe is, mindezt a gyermekek számára is könnyen érthető módon.
A népzenei táborunkban megismerkedhettek sokféle népi hangszerrel, kobozzal, hegedűvel, kecskedudával, furulyával, kavallal, töröksíppal, dorombbal és néhány egyszerű zajkeltő eszközt ti is elkészíthettek. A muzsika és tánc mellett a hagyományőrző népi kismesterségek színesítik napi tevékenységünket. A gyerekek a legkülönfélébb anyagokkal dolgoznak, olyan anyagok megmunkálására is lehetőségük nyílik, amivel az iskolában nem találkozhatnak.
📌Részvételi díj: Napközis részvételi díj: (étkezéssel, belépőkkel) 45.000 Ft / 5 nap
Napidíj: 12.000 Ft/nap étkezéssel, belépőkkel
Foglaló: 20.320 Ft fizetendő a jelentkezést követő 7 napon belül a Festum Rendezvényszalon Kft. bankszámlájára. Személyes befizetés a Tündérkert és Tündérbölcső Családi Központban lehetséges. A fennmaradó összeget legkésőbb a tábor 1. napján kérjük befizetni. A részvételi díj tartalmaz minden költséget: a múzeumi belépőket a kirándulások költségét, foglalkozások díját és a napi háromszori, illetve négyszeri étkezést. Budapest bérletedet vagy BKV jegyet 6 éves kor felett minden táborunkhoz kérjük, hogy hozd magaddal. (amennyiben megszűnik az ingyenes utazása a diákoknak)
🥰Kedvezmények: ÚJ táborozó, pajti kedvezmény (hozd magaddal osztálytársadat, barátodat, aki még nem volt Tündérkert táborba és jelentkezzetek együtt!) 2000 Ft/fő
Kedvezmény régi táborosainknak és testvéreknek: 2000 Ft/fő
Több hétre való jelentkezés esetén a kedvezmény: 2000 Ft/hét/fő
Nagycsaládos kedvezmény: 3000 Ft/hét/fő/gyermek (3 gyermek jelentkezése esetén)
A kedvezmények nem vonhatók össze. A Városmajorban táborainkba hetente maximum 20 fő napközis táborozót tudunk fogadni.

‼HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI A TÁBORRA:
jelentkezni online jelentkezési lapunk kitöltésével és a kiválasztott tábor(ok) foglaló díjának átutalásával lehetséges. (A jelentkezési lap kitöltése után megerősítő e-mailt küldünk) A jelentkezés a foglaló befizetésével válik véglegessé. A jelentkezés a táborok feltöltéséig folyamatos, utána várólistára lehet jelentkezni. A jelentkezés visszaigazolása után a tábort csak írásban lehet lemondani. A foglalót és 20 nappal a tábor megkezdése előtt a táborozás díját nem áll módunkban visszafizetni, de az év folyamán bármelyik családi programunkon vagy táborunkban felhasználható!

08:00 - 09:00 érkezés, ismerkedés, szabad játék
08:30 - 09:30 reggeli/tízórai
09:30 - 13:00 A tábor tematikájának megfelelő tevékenységek, kirándulás, játék, strandolás, kézműves alkotás.
13:00 -14:00 ebéd
14:00 -14.30 mesés pihenő
14:30 -17:00 A tábor tematikájának megfelelő tevékenységek, kirándulás, játék, strandolás, kézműves alkotás.
16:30 – 17:00 uzsonna (folyamatos)
17:00 - 18:00 igény szerint szabad játék A program és napirend változtatás jogát fenntartjuk!

További információ, táborvezetők:
Beke Kata: +3630/207-8029 tanító, drámatanár, rendezvényszervező
Mányoki Tímea: +3670/9474089 szervező, projektvezető
https://www.facebook.com/tunderkertkozpont
SZERETETTEL VÁR A TÜNDÉRKERT CSAPATA: Alíz, Detti, Kata, Panni, Zsolt és az ifik.

Kapcsolódó oldalak

Jelentkezés

Facebookon

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.