V. Csuhajja Néptánc és Kézműves napközi

Időpont

2022. July 25. Monday

09:00 – 16:00

Helyszín

Művelődési Ház

2765 Farmos

Magyarország

Végre elérkezett az a pillanat, amikor újra, tele reményekkel és ötletekkel, megszervezhetjük Farmoson a Csuhajjás napközis tábort


Ha még nincs meg a teljes nyári program, akkor most kínálunk nektek szeretettel egy élményekkel és minőségi foglalkozásokkal teli tábort.
Igyekeztünk úgy összeállítani a programokat, hogy mindennap új dolgokkal ismerkedjenek meg a gyerekek.
Lesz itt többek közt énektanulás két fantasztikus oktatóval, a néptánc rejtelmeibe vezetjük be a gyerekeket korcsoportoknak megfelelően, készülünk rengeteg kézműves foglalkozással és sok-sok játékkal.
Te például tudsz kürtőskalácsot készíteni? Esetleg köcsögdudát? Tudod, hogy mi fán terem a papírfonás? Gyere el a táborba, vagy irasd be a gyerkőcöt/gyerekeket, és mindent megtanítunk. 🥰
Idén is szervezünk egy olyan napot, amikor kikapcsolódunk, kirándulunk, hogy a tábor fáradalmait kicsit kipihenjük. 🙂
A hetet pedig a szokásos Gála műsorral zárjuk, ahol a gyerekek megmutatják miket tanultak és készítettek a tábor ideje alatt (mindent, amit itt csinálnak, a sajátjuk lesz!), tábortűz körül táncolunk és énekelünk.
De persze lesznek még meglepetések is, amikről majd később rántjuk le a leplet.
A részleteket megtalálja mindenki a plakáton, illetve a jelentkezési lapon, de ha kérdés merül fel, örömmel válaszolok

Kapcsolódó oldalak

Facebookon

Jelentkezés

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.