Erdőfű táncház

Időpont

2022. June 28. Tuesday

18:30

Helyszín

Turbina Kulturális Központ

1082 Budapest, Vajdahunyad utca 4.

Magyarország

Az Erdőfű igazi unikumnak számít a hazai folkpalettán. Megalakulásuk óta a budapesti táncházi közeg meghatározó színfoltjává váltak. A zenei műhelynek is tekinthető kezdeményes célja, hogy átfogó képet adjon a magyarlakta területek és a velünk együtt élő etnikumok vonós népzenéjének sokszínűségéről, az adott vidék vagy falu sajátosságait tartva szem előtt. A Turbinába most nem a Kamarazenekarral, hanem vonósnégyessé alakulva érkeznek, hogy megismertessenek minket a Kárpát-medencei népzenei hagyományokkal és mindenkit megtáncoltassák a Nagyteremben!

Erdőfű Népi Kamarazenekar - Bodrogközi csárdás és friss
◖ https://www.youtube.com/watch?v=i0acF_o8uqs

Jegyek a helyszínen / 1000 Ft
Az esemény a Halmos Béla Program támogatásával valósult meg.
⊕ Támogasd a Turbina független, kulturális, - és közösségépítő tevékenységét Patreonon: https://www.patreon.com/turbinabudapest
___________
⊕ Next event of our Turbina Dancehouse series, with the Erdőfű band.

Erdőfű Band is a real rarity on the Hungarian folk scene. Since their formation, they have become a dominant part of the Budapest dancehouse scene. The aim of the band, which can also be considered a musical workshop, is to provide a complete picture of the diversity of string folk music of the Hungarian regions and the ethnic groups living with us. Now they are coming to Turbina as a string quartet to teach us about the folk music traditions of the Carpathian Basin and to make everyone dance in the Main Hall!

Tickets at the venue / 1000 Ft
⊕ Support Turbina on Patreon, to help us continue our cultural and community building activity: https://www.patreon.com/turbinabudapest


Jegyek a helyszínen / 1000 Ft

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.