Gobé táncház

Időpont

2022. August 18. Thursday

22:00

Helyszín

Budapest Park

1095 Budapest, Soroksári út 60.

Magyarország

Az Aurevoir. koncertje után a Góbé zenekar húzza a talpalávalót a táncos lábaknak a nyár egyik legnagyobb szabadtéri táncházában!

Az Aurevoir. koncertje után a Góbé zenekar húzza a talpalávalót a táncos lábaknak a nyár egyik legnagyobb szabadtéri táncházában! 🎻✨ 08.18. Budapest Park.

Kezdés: 22:00
Zenél: Góbé
Lépésmester: Berecz István

🔞 23 óra után kiskorú nem tartózkodhat a Park területén.
💳Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy készpénzmentesek lettünk! A Budapest Park teljes területén kizárólag kártyás fizetés lehetséges. Amennyiben nincs Nálad a bankkártyád, a helyszínen a Park Shopban és a jegypénztárban tudsz Festipay kártyát igényelni, illetve készpénzt tölteni rá. A kártya letéti díja 500 Ft, amelyet a Park shopban tudsz visszaváltani.
🎟️ 22 óra után a koncertjeggyel minden aznapi bulit látogathatsz!
Jegyinformáció:
▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz


KÜZDŐTÉR
Early bird: 1 999 Ft
Limitált elővét: 2 499 Ft
Normál ár: 2 999 Ft
TERASZ JEGYEK
A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő áráért.

Kapcsolódó oldalak

Jegy

Facebookon

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.