III. Földesi János Népzenei Napközi

Időpont

2022. August 8. Monday

08:00 – 16:00

Helyszín

Ifjúsági Ház

7026 Madocsa, Fő utca 20.

Magyarország

Idén is nagy szeretettel várunk napközis népzenei táborunkba kortól és előképzettségtől függetlenül minden érdeklődőt, aki szívesen tanulna madocsai népdalokat, madocsai muzsikát népi hangszereken!

A Földesi János Népzenei Műhely tanárai:

Császárné Borzavári Róza - hegedű
Csonka Boglárka - ének
Kovács Réka - citera
Bálint László Domonkos - brácsa, bőgő
Császár Dominik - pásztorfurulya

Citerákat az eddigiekhez hasonlóan előre jelzett igény esetén korlátozott számban tudunk biztosítani, c-s dunántúli pásztorfurulyákat pedig - szintén korlátozott számban, előre jelezve - lehet vásárolni a helyszínen Császár Dominiktól. Kérjük, aki szeretne élni ezekkel a lehetőségekkel, a jelentkezési határidőig (július 24!!) mindenképp jelezze!

Dombi bácsi az idei évben csak csütörtökön és pénteken tud részt venni a táborban így biztosan egyelőre csak ezen a két napon lesz brácsa-bőgő oktatás. De jelentkezzenek bátran a brácsások, bőgősök, rajta vagyunk az ügyön, hogy az első három napra is kerítsünk oktatót...

A tábor részvételi díja 16.000 Ft/fő, mely magában foglalja az oktatás költségét és kétszeri étkezést (ebéd, uzsonna). A részvételi díj befizetésére a tábor első napján, reggel lesz lehetőség.

A jelentkezési határidő: július 16. (péntek)

Kéréssel is fordulnék Hozzátok/ Önökhöz: a tábor folyamán idén is szükségünk lenne önkéntes segítőkre, főleg az étkezések körül - aki szívesen jönne, akár csak egy alkalommal is, kérem, jelezze felém! Előre is nagyon köszönöm!!

Ebben ez évben is szeretettel várjuk azokat is, akik csak rövidebb időre kapcsolódnának be a tábor életébe, délutánonként nyitott programokkal várjuk majd az érdeklődőket, a tábort pedig pénteken táborzáró koncert, valamint batyus mulatság zárja! Ezekre a programokra a belépés díjtalan!

Szervező

Földesi János Népzenei Műhely

Császárné Borzavári Róza

borzavariroza@gmail.com

+36202631034

Kapcsolódó oldalak

Jelentkezés

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.