III. Martfűi táncmulatság

Időpont

2022. September 24. Saturday –
2022. September 25. Sunday

Helyszín

5435 Martfű

Magyarország

Idén is megrendezésre kerül a Martfű táncmulatság ahol Kalotaszegi invertita és csárdás táncokat fog tanítani Muszka Gyuri és Muszka Ilona.
Élőzenés lesz a táncoktatás valamint szombat este nyitott Táncház is lesz.

A pontos program:
Szeptember 24 délelőtt és délután táncoktatás este Táncház
Szeptember 25. délelőtt táncoktatás.
-------
A facebook csoportba való belépéssel és a kérdések megválaszolásával tudtok regisztrálni a 2022.09.24-25 -i táncoktatásra. A kérdésekre adott válaszok nem nyilvánosak, csak a moderátor láthatja őket. A regisztráció egy visszaigazoló e-mail érkezésével válik hivatalossá, amit a moderátor küldd ki.
A regisztráció belépést biztosít a szeptember 24-i esti táncmulatságra.
Mivel korlátozott létszámmal van lehetőségünk az esemény lebonyolítására, ezért kérlek vegyétek figyelembe, hogy a regisztrációval valamilyen szintű elköteleződést vállaltok a részvételért. Ha valamilyen oknál fogva változás történne a részvétellel kapcsolatban, kérem jelezzétek felénk.
A csoporton belül lehetőségetek van fényképek, videók megosztására, segítség kérésre fuvarszervezésben, szálláskeresésben, étkezésben és a regisztráció átruházására is.

https://www.facebook.com/groups/224218101887243

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.