Folk-kocsmakvíz

Időpont

2022. October 1. Saturday

19:00

Helyszín

Hagyományok Háza

1011 Budapest, Corvin tér 8.

Magyarország

Új időpontban - a szombati táncházak előtt - várjuk a játékos kedvű baráti társaságokat a Hagyományok Háza Folk-kocsmakvízére.
‌Az angolszász pubquiz-ek és a Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kocsmakvízek mintájára alakítottuk ki a Folk-kocsmakvíz csapatjátékot.
A program különlegessége, hogy a feladványok és fejtörők mind a hagyományos paraszti kultúrához és a táncházmozgalomhoz kapcsolódnak, tehát csupa, kimondottan a táncházas közönség érdeklődési körébe tartozó rejtvényt kell megoldani a résztvevőknek. Ez a játék talán az egyik leginteraktívabb módja annak, hogy egyszerre szórakozzunk, okosodjunk és nagyokat kacagjunk - csapaton belül és a vetélytársakkal együtt.
‌Újításként pedig most már egyszerre tartjuk online és jelenléti részvétellel a játékot, így a távolság miatt egy baráti társaságnak sem kell kimaradnia a programból.
‌A játék nem babra megy: a nyertesek belépőjegyet, kiadványt vagy egyéb tárgynyereményt kapnak elismerésünk jeléül.
Várjuk a játszani vágyó, 4 és 7 fő közötti baráti társaságok, csapatok jelentkezését!


Csapatonként kérjük a regisztrációt (a csapattagoknak nem kell külön-külön regisztrálni)!
_____________
‌Részvételi díj: 1 000 Ft / fő (ami egyúttal belépő a táncházba)

Kapcsolódó oldalak

Facebook, regisztráció

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.