Jótékonyság batyus bál

Időpont

2022. December 10. Saturday

18:30

Helyszín

Művelődési Ház

4264 Nyírábrány, Ábrányi Kornél tér 5.

Magyarország

„A szeretet, nagylelkűség, jóakarat. Olyan tett, amikor mások helyzetének könnyítése érdekében tesz valamit az ember. A jótékonyság a mások iránti őszinte érdeklődés és tevékeny szeretet.”🤗🎁
Ezen szavak nyomán merült fel a nyírábrányi néptánccsoport vezetőjében, Székely Tamásban a gondolat, hogy tanítványai helyzetének könnyítésére jótékonysági bált és év végi gálaműsort szervez, melynek bevételéből a következő évben külföldi tanulmányútra, úgynevezett néptánc táborba vinné a nebulókat.

Székely Tamás már 10 éve oktat néptáncot helyi gyerekeknek. Ez idő alatt nagyságrendileg 80 gyermekkel kedveltette meg a néptánc világát. Többek között hajdúsági, magyarlapádi, somogyi, rábaközi, tiszapolgári, kalotaszegi, szilágysági, délalföldi és szatmári táncokkal ismertette meg a nyírábrányi néptánc kedvelőket.
A jelenlegi csoportjával gömöri táncokat tanulnak.

A 2022. december 10-én megrendezésre kerülő Jótékonysági báljukra szeretettel várnak mindenkit, kicsiket-nagyokat egyaránt.
Már a próbáikból látni lehet, hogy a hangulat fergeteges lesz és az este végére a cipőt mindenki letáncolja majd magáról.

✉️Jegyeket vásárolni kizárólag elővételben lehet az Ábrányi Kornél Művelődési Házban, ahol bővebb információval is tudnak szolgálni a dolgozók.

2500 HUF

Kapcsolódó oldalak

Részletek

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.