Dúdoló Navratil Andreával

Időpont

2022. December 5. Monday

18:30 – 19:30

Helyszín

Pannon Színitanoda

8200 Veszprém, Wartha Vince utca 1.

Magyarország

Márton a bor bírája, már lehet kóstolgatni az újbort. S Katalinig lehet gyorsan férjhez menni, ha valaki utolsó pillanatra hagyná, csak András zárja a hegedűket... 🙂
A fenti témához kapcsolódó helyi népdalok várhatók...
Szeretettel várunk mindenkit! 🙂

---

Daltanulás és közös éneklés Navratil Andrea népdalénekessel, a népdalok szerelmeseinek. 🎶
🐦 Egy különleges este, ahol a résztvevők gyönyörű népdalokat tanulva pillanthatnak be a népi hagyományok mögé. Navratil Andrea egy olyan ősi világba kalauzol minket, ahol az éneklés nemcsak az ünnepi rítusokat, de a hétköznapokat, a közösségi életet is átszőtte.
🐦 A program ingyenes, előképzettség nem szükséges, szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné gazdagabbá tenni egy hétköznap délutánját a hagyományos népi kultúra, a népdalok és az együtt éneklés örömével.
A rendezvényen kép és hangfelvétel készülhet.
🐦 Navratil Andrea népdalénekes, tanár, mesemondó, ökológus, a Kobzos együttes és a Fonó zenekar mellett a Duna Művészegyüttes szólóénekese. Liszt-díjas előadóművész, valamint 2021-ben Fonó-díjat vehetett át, illetve az elmúlt 25 év legjobb énekesének járó közönségdíjjal is jutalmazták.
Rendszeresen tanít továbbképzéseken, nyári táborokban. Éneke több mint 40 lemezen hallható. Zenésztársaival bejárta egész Európát, koncertezett többször Indiában és az Egyesült Államokban. Életpályája szerteágazó - ökológus, népdalénekes, mesemondó és tanár - mégis elsősorban a tanári hivatást tartja legmeghatározóbbnak, erre született.

Kapcsolódó oldalak

Facebookon

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.