Toldi táncház

Időpont

2023. March 28. Tuesday

20:00

Helyszín

Toldi mozi

1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

Magyarország

16:00 KOBUCI - 15 év: Veletek. – sajtótájékoztató
17:00 Lukács Miklós Cimbiózis – koncertfilm
18:30 Frenk – koncertfilm
20:00 Kalász Banda – koncertfilm
A vetítések után 21 órától az Erdőfű és Kodoba Martin 'Florin'közös táncháza zárja az estét, ahol a Kalász Banda is közreműködik majd.

Házigazdáink, az Erdőfű mellett ismét velünk tart a magyarpalatkai muzsikus dinasztia jeles prímása, Kodoba Martin “Florin”, valamint a mostani alkalommal a Kalász Banda is csatlakozik hozzánk!
Belépő: 1500 HUF
Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk!

A táncház előtti program:

KOBUCI
15 év: Veletek. // sajtótájékoztató és filmpremier // Kalász Banda // Frenk // Lukács Miklós
Három koncertfilmmel ünnepeljük a jubileumi évadunk kezdetét! A filmeket HAJDU SZABOLCS rendezővel és stábjával készítettük.
Másfél évtizede érlelődő zenei kínálatunk alapműfajait: a népzenét, az alternatív rockot és a világzenét három számukra hiteles és nagyszerű előadóművész koncertjének különleges felvételével tiszteltük meg. A felvételek télen, a Zichy-kastély hátsó épületében készültek.
MÁRCIUS 28-án koraeste a TOLDI Moziban mutatjuk be a filmeket, előtte pedig mesélünk a 2023-as KOBUCI-évadról, folytonosságról, érlelődésről és az újabb törekvéseinkről is.

Gyertek! A belépés ingyenes lesz.

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.