Örökség Tehetséggondozó Tábor

Időpont

2023. June 24. Saturday –
2023. June 28. Wednesday

Helyszín

Liget Gyermek Tábor

4721 Szamoskér, Kossuth Lajos utca 181.

Magyarország

Az Örökség Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Népművészeti Egyesület 2023-ban is meghirdeti szamoskéri Tehetséggondozó Táborát.

A táborba azokat a gyermek és ifjú táncos párokat és legényeket várjuk, akik tehetséggondozó folyamatban vesznek részt, gyakorlott szólisták, versenyek résztvevői!

Táncanyag: kalotaszegi magyar, román páros és féfi táncok

Jelentkezés feltételei
Korhatár: 12 – 18 évig
Tehetséggondozó folyamatban való részvétel, gyakorlott versenyző, szólista

Jelentkezés határideje: 2023. május 5.

Részvételi díj befizetése
A tábor részvételi költsége: 45.000 Ft/fő amely tartalmazza a szállásdíjat, napi háromszori étkezést, az idegenforgalmi adó összegét is.
A részvételi díjat az Örökség Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Népművészeti Egyesület OTP 11707024-20264970-00000000 számú bankszámlájára átutalással kérjük befizetni 2023. május 5-ig.
Kérjük, hogy a fizetéssel és számlaadással kapcsolatos részletes információkat az alábbiakban figyelmesen olvassák át!
A közlemény rovatba kérjük feltüntetni a táborba jelentkező gyermek nevét és KTT betűkódot!
A befizetett összegről az egyesület minden esetben számlát állít ki, így a jelentkezési űrlapon a számlázási cím megadása kötelező. Kérjük, hogy a számlázási cím és a befizető ugyanaz legyen, mert csak a banki utálásnál szereplő befizető nevére tudjuk a számlát kiállítani. (Tehát, ha számlát valamely szervezet, vagy cég nevére kérik, akkor az utalás is a szervezet, vagy cég számlájáról érkezzen, és érvényes ez magánszemélyek számára kiállított számlák esetén is.)


Amennyiben egy műhelyből 6-nál több 14 év alatti tanuló érkezik, kérünk a gyerekekhez kísérőt biztosítani (a kísérő pedagógusoknak csak a napi étkezést szükséges téríteni, valamint a szállásköltség felét).

Szervező

Örökség Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Népművészeti Egyesület

oroksegtaborok@gmail.com

Kapcsolódó oldalak

Részeletek és jelentkezés

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.