Évadzáró pünkösdi táncház

Időpont

2023. May 27. Saturday

20:00

Helyszín

Zengő Tér

530003 Csíkszereda, Strada Petőfi Sándor 35.

Románia

A 2022-23-as csíkszeredai táncházévad megannyi sikeres alkalmát pünkösdi mulatsággal zárjuk. A csíkcsomortáni Magyarok Nagyasszonya Néptánccsoport mint minden évben, idén is megszervezi a pünkösdi táncalkalmát, ezúttal a Szeredai Táncház csapatával közösen Csíkszeredában, a Zengő Térben!
Muzsikál a Tarló zenekar!
Beugró: 10 RON/fő
Köszönet: a Szeredai Táncház csapata aktív szervezőinek, a csíki és kézdivásárhelyi zenészeknek, minden táncoktatónak és meghívottnak, alapítványok és egyesületek támogatásának, a Zengő Térnek és nem utolsó sorban minden népzene- és néptánckedvelőnek!
Az esemény az Erdélyi Hagyományok Háza Alapítvány, a Talentum Alapítvány, a csíkcsomortáni Magyarok Nagyasszonya Néptánccsoport, a Zengő Tér és az Erdélyi Magyar Népzenészek Egyesülete partnerségében valósul meg, az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával.
*📸 Az eseményen fotó és filmfelvétel készülhet. Az eseményen való részvétellel beleegyezik, hogy az itt készült felvételeken szerepelhet, és az alapítvány ezeket kizárólag programjainak népszerűsítése céljából használhatja

Kapcsolódó oldalak

Facebookon

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.