Intenzív méhkeréki kurzus

Időpont

2023. October 1. Sunday

12:00 – 18:00

Helyszín

Művelődési Ház

6753 Szeged, Budai Nagy Antal utca 20.

Magyarország

A Méhkerék Kultúrájáért és Hagyományaiért Egyesület táncosainak vezetésével igazi, élménydús méhkeréki oktatásban lehet részed a Borica-Bálint Sándor Táncegyüttes szervezésében!


Tudnivalók:
2023. október 1-jén vasárnap 12-18 óráig ebéddel, élő történelemórával és természetesen rengeteg ritmusgyakorlattal, fejlődési lehetőséggel, méhkeréki figurával és a méhkeréki tánc rejtelmeivel várja az érdeklődőket a Borica-Bálint Sándor Táncegyüttes szervezésében megvalósuló intenzív méhkeréki tánckurzus.
A kurzus folyamán a Méhkerék Hagyományaiért és Kultúrájéért Egyesület tagjaitól tanulhatjuk, leshetjük el a méhkeréki tánc alapjait, igazi ízét, egy egész napon keresztül együtt lehetünk, élőzenei kísérettel.
Az intenzív oktatás két táncos blokkból fog felépülni, amit ebéd és egy kis beszélgetés szakít meg - érdekes történetekkel Méhkerékről, táncosairól, zenészeiről, a közösségről és a táncról, amelyet mindannyian úgy csodálunk.
Nagy örömmel fogadjuk jelentkezésed, az oktatást kezdő, újrakezdő szint számára szervezzük, de ha te már ügyesebbnek tartod magad, s mégis van kedved és szeretnél együtt tölteni egy jó hangulatú, mozgós, beszélgetős, sztorizgatós délutánt a méhkerékiekkel, úgy is várunk!
A regisztráció zárul: szeptember 24-én éjfélkor!
Kérjük, itt, a regisztrációnál jelezd, ha bármilyen ételérzékenységed, allergiád, speciális étrend-igényed van.
Jelen regisztrációs kérdőív válaszait a szervezők pusztán azon célból kezelik, hogy a várható létszám ismeretében megfelelő kapacitású termet foglaljanak; az oktatók a nemek arányára felkészülve érkezzenek férfi és női táncanyagokkal, illetve az ebéd mennyisége és minősége is megfeleljen az érdeklődők igényeinek.

Szervező

Méhkerék Hagyományaiért és Kultúrájáért Egyesület

Kapcsolódó oldalak

Regisztráció

Facebookon

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.