VII. Kalász Banda Tábor

Időpont

2024. August 4. Sunday –
2024. August 9. Friday

Helyszín

6097 Kunadacs, Petőfi Sándor utca 1-3.

Magyarország

A népzenei szakmában elismert Kalász Banda három tagja és barátai immáron hetedik alkalommal tartják meg népzene és néptánc táborukat, ebben az évben Kunadacson. A táborban ​hegedűn, brácsán, nagybőgőn tanulhatnak kezdő és haladó zenészek , illetve népi ének és néptánc oktatás is lesz. Kísérő programként kézműveskedhet mindenki a szabadidőben.

Tanárok:
Kezdő zene: Halmos Attila
Haladó hegedű: Kuklis Zoltán
Élő zenei kíséret és esti buli: Kalász Máté, Fekete Antal 'Puma', Bankó Sándor

Népi ének: Kalászné Fuják Zsuzsanna
Néptánc: Leidinger Dömötör és párja


A tábor zenei anyaga:
Magyarpalatka Kodoba Béla játéka alapján

A tábor táncos anyaga:
Vajdaszentiványi és Széki táncok

Fontos!
Korhatár nincs. Gyermekfelügyeletet nem tudunk biztosítani, ezért a 14 év alatti gyermekek csak szülővel, vagy megbízott felnőtt kísérővel vehetnek részt a táboron. A megbízott lehet a tábor oktatója is, amennyiben Ő a gyermek oktatója, személyes ismerőse. A jelentkezés kitöltésekor kérjük jelölni a kísérő személyét és elérhetőségét.

Várható napi program:
- Reggeli
- 9.30 – 12.30 oktatás
- Ebéd
- 15.00 – 18.00 oktatás
- Vacsora
- 20.00-tól esti beszélgetések, muzsikálás, extra program
Az első oktatás augusztus 4-én, vasárnap, 16.00-kor kezdődik. A táborba érkezést augusztus 4-én, 12.00-15.00-ig tervezzétek. Az első étkezés a vacsora.

Szállás:
A szállás ​saját sátorban/ lakókocsiban lehetséges, ill. korlátozott számban osztálytermekben. Az oktatás iskolaépületben, és pagodák alatt valósul meg. A tábor területén vannak különböző sportpályák is / foci, röpi stb./.
A tábor folyamán napi háromszori étkezést biztosítunk.
A táborban mindenki a saját evőeszközét és tányérját kell, hogy használja, vagyis nem lesz közös étkészlet, illetve műanyag edény. A környezetvédelem jegyében vezetjük be ezt a változtatást. Kérünk mindenkit, hogy előre gondoljon erre és hozzon magával minden étkezéshez szükséges eszközt. Az evőeszközök elmosogatásához kiépített, melegvizes mosogatót biztosítunk.

Mosdó, és zuhanyzási lehetőség a sportcsarnok öltözőiben, és az általános iskola mosdóiban lehetséges.

A tábor díja:

9.000Ft/nap (H-P), ez tartalmazza az oktatás, a sátorhely, és a napi háromszori étkezés díját.
Vasárnapi díj: 6.000Ft, oktatás, sátorhely, és vacsora
Kísérőknek, amennyiben nem vesznek részt az oktatáson: 5.000Ft/nap, szálláshely, napi háromszori étkezés

Kedvezmények:
8 év alatti gyermek esetén: 50%
Bejárók (szálláshelyet nem igénylők) esetén: 1000Ft/nap

Jelentkezni az elektronikus jelentkezési lap kitöltésével lehet. Amennyiben további kérdésetek van a jelentkezéssel kapcsolatban a mapedegyesulet@gmail.com címre írjatok. A jelentkezést 18 év alatti jelentkezők esetében csak a szülői nyilatkozattal együtt tudjuk figyelembe venni!

A jelentkezés véglegesítésének feltétele 10.000 Ft előleg megfizetése. A fizetési részleteket a sikeres jelentkezés után e-mailben küldjük el a jelentkező részére. Lemondás esetén ezt az összeget nem áll módunkban visszafizetni. A tábor tobábbi díját a helyszínen kell megfizetni.

Jelentkezési határidő: 2024. június 15.

Szervező

Kiskunság Néptáncegyüttes és Néptánciskola

Ivanics László Iván

kiskunsagfolk@gmail.com

+36209534954

Kapcsolódó oldalak

Részletek

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.