Voneszo táncház

Időpont

2024. June 27. Thursday

19:00 – 02:00

Helyszín

Auróra

1084 Budapest, Auróra utca 11.

Magyarország

A nevem Ella, kisgyermek korom óta a néptánc és a táncos közösség meghatározó része az életemnek. Egy olyan közösség részese lehetek a táncnak köszönhetően, ahol a kihívások mellett, olyan barátokra, emlékekre tehetek szert, amik egész életem során meghatározóak lesznek számomra.
Úgy gondolom, hogy minden embernek szüksége van egy olyan közösségre, ahol biztonságra, harmóniára, kikapcsolódásra, és boldogságra lel ebben a stresszes, problémákkal teli világban. Szerencsésnek érzem magam, mert én megtaláltam ezt a közösséget.

A VONESZO alapítvány éppen ezen dolgozik minden nap: hogy a gyermekvédelemben dolgozóknak legyen lehetőségük szakmailag fejlődni, és mentálisan töltődni, mert a gyermekek érdeke, hogy minden szakember, aki velük foglalkozik magával is törődjön, ezért lett a VONESZO mottója: Boldog felnőtt, boldog gyermek.

A nevelők számára kínált szakmai kompetenciafejlesztő alkalmaikon (SZAKKOMP) olyan témákat érintenek, mint például a kiégés megelőzése, önismeret, intézményi kultúra fejlesztése.

Támogatások jóvoltából a mai napig ingyenesek ezek az alkalmak, hiszen a szakmabeliek bérezése nem teszi lehetővé, hogy a jólétüket megóvó szolgáltatásért fizessenek.

A VONESZO alapítvány egyik legismertebb gondolata: „Legyen a gyermekvédelemben a kultúra a segítők segítése!”

Ennek útján szeretnék én is segíteni az alapítványnak, azzal a kulturális ággal, ami engem is segít a mentális egészségem megóvásában, a néptánccal.

Minden kedves barátomat, ismerősömet, táncolni vágyót várok szeretettel a VONESZO alapítvány táncházába, ahol a jegyárakból befolyt teljes összeget az alapítvány a segítők segítésére, a SZAKKOMP programjaira fog tudni fordítani.

A jegyet a link (a nagykövet profilom) -en keresztül tudjátok megvásárolni, amelynek az ára az általatok adományozott összegbe kerül, köszönjük a nagyobb felajánlásokat!


Helyszíni jegyvásárlás is lehetséges, de kérjük a könnyebb bejutás érdekében online rendezzétek az „adomány” jegyáratok összegét! Visszacsatoló email bemutatásával, karszalaggal tudtok a táncház területén részt venni.

Muzsikál az Iszka Banda, akik idén ünneplik fennállásuk 5. évét. Isten éltessen Benneteket!

Gyertek, várunk mindenkit szeretettel, mulassunk egy jó ügy érdekében!

Kapcsolódó oldalak

Részletek

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.