Folkrádió

Fórum

Toth Marton

Új hozzászólás írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.

- 2018. január 4., 15.51

orvendek hogy meg talaltam mert meg osztaly tarsam is van koztuk udvozlettel

Szilamer - 2016. december 7., 22.51

Szep jó estét ép most néztem meg újra az oldal összes képet 4 év után . A nevem szilamer az én tatam a jandek Albert akire nagyon büszke vagyok hogy az unokája lehetek . Van pár kép ami elő került tatam régi iratai között ha segíthetek hogy még hoza agyunk 4..5 ugyan ijen regi képet mint amijenek az oldalon lathatok akkor szívesen segítek és hálás lennék ha megtehetnem.

jandek szilamer - 2012. február 28., 21.36

hello szilamer vagyok. az en dedi tatam a rac albert nagyon jol esik hogy meg talalhatam ezeket a kepeket nagyon halas vagyok anak aki letre hoszta eszt-z szep oldalt nagyon halas vagyok nagyon szepen koszonom, rac albert, dedi tatam es jandek albert edes tatam nagyon koszonom hogy fent tarcsatok az emleket osze vagyok zavarodva bocs ha valamit nem irok hejesen de nagyon orulok sok sok koszonet

srobot - 2011. szeptember 24., 22.39

Szia!
Nagyon szép leírás, bár van benne hiba amit ha megoldható légy szíves javíts. Rácz Albert "Ánci", nem 1972-ben halt meg, hanem 1995-ben. Ugyanis dédnagymamám bátya volt. Nagyon szépen megköszönöm ha javítód.
Üdv:Róbert

Toth Marton - 2010. december 8., 20.52

Szeretnem megkoszonni annak a csoportnak,aki ilyen gyonyoru munkat keszitettek a Magyar Peterlaki egykori zeneszekrol(muveszekrol)mert azok voltak a valosagban.Sokuk csak ful utan tanultak meg zenelni,es tobben kozuluk nagyszeru muveszekke valtak!!Mint gyermek,sokszor a teli esteket zene probaikkal toltottuk.Jol eso erzes volt ujbol,ujra hallani!!!
Meg egyszer koszonom!!!