Folkrádió

1% adóból 100% népzene

A Folkrádiót egy kis csapat működteti önkéntes munkában, tehát munkabérekre nem költünk, de így is minimálisan 1 millió forintba kerül évente a Folkrádió fenntartása. Ezt kell összekalapoznunk, hogy ne hallgasson el az egyetlen, csak népzenét sugárzó magyar rádió.

Egy átlagos 1%-os felajánlás 4000 Ft. Ez bőven fedezi a Folkrádió 1 napi költségeit. Sokan azt gondolják, hogy olyan kevés a fizetésük, hogy az adó 1%-ot nem érdemes felajánlaniuk. Ez nem igaz! Sok kicsi sokra megy!

Idén május 22-ig lehet nyilatkozni arról, hogy adód 1%-ával melyik civil szervezetet szeretnéd támogatni. Kérjük, mindenképp élj ezzel a lehetőséggel, és ha szabad még az 1%-od, ajánld fel a Folkrádió Közhasznú Alapítványnak!

Adószámunk:
18565449-1-09

Köszönettel:
Folkrádió Közhasznú Alapítvány
4025 Debrecen, Hatvan utca 56. 1/3
___________________________________

A rendelkezés könnyű és gyors lehetőségei röviden:
– elektronikusan, boríték nélkül, ügyfélkapu-regisztrációval az ESZJA (eszja.nav.gov.hu) oldalán keresztül;
– munkáltatói adómegállapítás esetében május 10-éig a 16Egysza lapot kitöltve, lezárt, adóazonosítóval, névvel és címmel ellátott, a ragasztáson keresztbe aláírt borítékban a munkáltatón keresztül;
– az előbb említett formátumú borítékban a) postai úton a NAV bármelyik kirendeltségének címezve, vagy b) bármelyik NAV fiókban személyesen beadva

Folkrádió Közhasznú Alapítvány, 2017. február 20.