Folkrádió

Gyűjtés a Folkrádió számára

Kedves népzenekedvelő barátaink!

A Folkrádió 16 évvel ezelőtt, 2002-ben szólalt meg először. Ezzel egy időben készült a weblapunk, melynek része volt a Folknaptár is. A Folkrádió.hu portált azóta önkéntesek fejlesztik, bővítik, de bizonyos részei 2002 óta alig változtak, az évek során elavultak, mobiltelefonon nehezen használhatók. Évek óta tervezzük a portál megújítását, de ezt sajnos önkéntes munkával már nem tudjuk megoldani Belevágunk a munkába, ha segítetek és sikerül összegyűjtenünk 1.500.000 Ft-ot rá.

Egyelőre a Folknaptár megújítása a cél: modern technológia, felhasználóbarát felületek, térképes megjelenítés. Ez az első lépés, utána hozzátesszük a többi funkciót is olyan ütemben, ahogy sikerül forrásokat találnunk.

A Hungarikum-pályázaton nyertünk 997.000 Ft-ot, eddig adományból összegyűlt 360.000 Ft, így már „csak” 143.000 Ft hiányzik.

Kérjük, támogassátok a Folkrádió Közhasznú Alapítványt, hogy ne legyen technikai akadálya a népzenével és néptánccal kapcsolatos tartalmak széles körű terjesztésének! Kis összeg is nagy segítség.

Hogy juthat el hozzánk adományod?

 1. Bankkártyás fizetéssel
  Töltsd ki az adományozandó összeget szándékod szerint, majd kattints az „Adományozás” gombra! Ezzel eljutsz az OTP oldalára, ahol biztonságosan megadhatod bankkártyád adatait.
  Összeg: Ft

 2. Átutalással
  Számlatulajdonos:
  Folkrádió Közhasznú Alapítvány
  Számlaszám:
  11713005-20391074
  IBAN:
  HU12 1171 3005 2039 1074 0000 0000
  BIC (SWIFT) KÓD:
  OTPVHUHB
  Közlemény:
  Adomány
 3. Paypal-on keresztül

Köszönetünk és hálánk jeleként felsorolunk támogatóink között. Ha inkább anonim módon adakoznál, írd meg ezt nekünk az info@folkradio.hu címre!

Szeretnél részt venni a munkában?

Szívesen elmondanád ötleteidet, véleményedet, tesztelnéd a készülő új oldalakat? Legyél tagja a most induló Folkrádió Facebook-csoportnak!

Szeretettel vár a folkrádiós csapat: Káplár Tamás, Kemecsei Gábor, Boskó András, Pávai István, Zagyva Natália, Pintér Bence, Biri Elvira, Auth Gábor és Vizeli Bálint.

pénzgyűjtés
A Folkrádió csapatának egy része 2018. november 21-én azon a megbeszélésen, amin eldöntöttük, hogy elindítjuk pénzgyűjtő kampányunkat és weblapunk megújítását: Káplár Tamás, Zagyva Natália, Pávai István, Auth Gábor, Kemecsei Gábor
pénzgyűjtés

Köszönjük a már beérkezett adományokat!

Eddig 50 támogatótól összesen 360.000 Ft-ot kaptunk.

Támogatóink:

Bakonyi János, Gabriela Ballová, Bátki Károly és Zsuzsa, Becker Tibor, Bódi Viktória, Borbély Ágnes, Both Vilmos, Cincér Bt, Cseh János, Csenki Zalán, Deáky Péter, Dézsi Tünde, Dialekton Népzenei Kiadó, Donka Erzsébet Gabriella, Gyöngyösi Imre, Hajas Péter, Hardi Géza, Hódsági-Molnár János, Horváth Emese, Kánnár Antal, Kathi Annamária, Királyné Bíró, Kissné Kegyes Csilla, Kopányi Sándor, Koren Tamás, Langer Zsuzsa, Nagy Zoltán, Magyar Kálmán és Judith, Molnár Bence, Dr. Németh-Csóka Mihály, Paller Gábor, Prokop Gábor Csaba, Sallay Imre és Mária, Schmidt Orsolya, Markus Schmitz, Dr. Solymári Béla, Suzuki Jin, Szabó Karolina, Szalai István, Szalkai József, Szél István, Williams Szombat, Trenka Ervin, Tóth Sára, Veres József Pál, Vitószkiné Szerencsi Szilvia, Dr. Zwillinger András