Folkrádió

Dűvő Népzenei Tábor

Az elmúlt évek hagyományaihoz hűen 2017-ben ismét megrendezzük a Gyakorló Néptáncosok és Táncoktatók Táborát Kiscsőszön. A tábor idén is kapcsolódik a Kiscsőszi Pajtafesztiválhoz, melynek eseményei már a tábor utolsó két napján zajlanak.

Az elmúlt évek nagy sikerére való tekintettel a Dűvő Zenekar ugyanerre az időpontra és szintén Kiscsőszre hirdeti népzenei táborát, így valószínűleg igen hangulatos programnak lehet részese az, aki jelentkezik. Esténként ugyanis a két csoport együtt múlathatja az időt a Táncpajtában és egyéb helyszíneken.

A táborba idén is azokat a kiváló szakembereket hívtunk meg, akiktől még a legképzettebb táncosoknak is van mit tanulni, így reméljük, hogy az eddigiekhez hasonló résztvevői létszám alakul ki.
A tábor július 9-én, vasárnap délután kezdődik. Az első foglalkozást 16.00 órától tartjuk a Táncpajtában. A program a Pajtafesztiválba torkollik, ahol a résztvevők is aktív szereplői lehetnek a táncos programnak (helyszínen egyeztetve). Utolsó nap július 14. péntek.

2017-ben is a megszokott, szeretett három oktató párost kérünk fel:
Július 9-10. Busai Norbert és Busai Zsuzsanna – Bogyiszlói táncok
Július 11-12. Kádár Ignác és Nagypál Anett – Felcsíki táncok
Július 13-14. Szabó Szilárd és Németh Ildikó – Mezőkölpényi táncok

A táborba bármelyik napon be lehet kapcsolódni.
A részvételi díj naponta 4.500,- Ft., mely tartalmazza az oktatást, a szállást és az étkezést. A szállás vendégházakban, ágyakon, matracokon, illetve sátorban oldható meg.
A sátras szállást igénylők részvételi díja 3500,- Ft./nap.
Az első napi díjból 800 forint engedményt adunk.
A Pajtafesztivál kezdete kisebb átrendeződést igényel, hiszen a fellépő zenekarok nagy részét el kell szállásolnunk, de aki szeretne maradni, sátras megoldással maradhat! Erről a tábort megelőzően egyeztetni kell a szervezőkkel.
A házakat a Pajtafesztivál vendégei miatt pénteken kora estig el kell hagyni.
Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon lehet. Határidő nincs, de kérlek, mindenképpen írásban jelentkezzetek! A tábor díját a helyszínen kell megfizetni. A jelentkezési lap visszaküldhető postán (Kovács Norbert 8494 Kiscsősz, Kossuth u. 5.), vagy e-mailen .

Időpont:
2017. július 9.
Helyszín:
Cím:
Kiscsősz
Email:
cimbi@iplus.hu
Kapcsolat:
Kovács Norbert
További időpontok:
  • 2017. július 10.
  • 2017. július 11.
  • 2017. július 12.
  • 2017. július 13.
  • 2017. július 14.