Folkrádió

Tekergő mesedélután

17 órától ismét várunk óvodásokat, majd 18 órától iskolásokat a Studium Prospero Kulturális Központba, egy tekervényes délutánra, az élő szavak útján, mesemondóink idegenvezetésével. Hozd magaddal a barátaidat, a nyitottságod, kíváncsiságod és a jókedved, mi meg biztosítjuk a meséket!

hogy leszáll az este, 19:30-tól a Piaf Cafe-ban várjuk azokat a felnőtteket, baráti társaságokat, XI-XII osztályos diákokat, egyetemistákat és mindazokat, akik népmesére pihennének egy fáradt munkanap után. Akiben meg ott mozgolódik néhány régi történet, s mind csak azt várja, hogy elmesélhessék, az le ne maradjon! Gyertek és kortyoljatok egy jó nagyot a Mesekorsóból, idézzük meg együtt a népmesék múltat elevenítő s jelent frissítő erejét!

A helyek száma korlátozott. Előjelentkezést a 0745 820 944-es telefonszámon, vagy Tekergő Meseösvény Egyesület - Otthon oldalunknak címzett üzenetben fogadunk!

A belépés díjtalan.

A Tekergő Mesedélutánok vándor programsorozat 4 erdélyi városban a Hagyományok Háza, a Hagyományok Háza Hálózat - Erdély, a Heltai Folk Center, a Kaszaj Egyesület, az Udvarhelyi Néptáncműhely, a Studium Prospero Kulturális Központ és a Gutenberg Könyvesbolt, valamint Tekergő Meseösvény Egyesületünk együttműködésével jöhetett létre.

Időpont:
2019. május 17.
17:00
Helyszín:
Kulturális Központ
Cím:
Marosvásárhely
Forradalom utca 8.
Románia
Honlap:
www.tekergomeseosveny.hu
Szervező:
Tekergő Meseösvény Egyesület
Email:
mese@tekergomeseosveny.hu
Kapcsolódó oldal: