Néptánctanár kerestetik

Ha táncpedagógus vagy, esetleg az leszel, kivételes életpálya és támogatott otthonteremtés vár Mórahalmon Téged és Párodat is!
A Mórahalmi Alapfokú Művészeti Iskola a 2022/23 – as tanévtől teljes állású néptánc tanárt (férfi/nő) keres.

A 30 éves múlttal és hagyományokkal rendelkező 80 fős néptánccsoport kimagasló hazai és nemzetközi kapcsolatokat ápol. A csoportoknak rendelkezésére áll egy modern és tágas próbaterem. A csoportvezető munkáját közvetlenül segíti egy főállású viselettáros-varrónő, aki a több mint 1000 népviseletet gondozza. Intézményünk kiemelten a támogatja a népi kultúrával kapcsolatos valamennyi tevékenységet, valamint a szakmai életpálya felépítését és a dolgozói továbbtanulásában való részvételét.

A településünkön letelepedni kívánó pedagógusoknak Mórahalom Város lakhatást és ingyenes jóléti szolgáltatásokat, egyénre szabott települési szolgáltatásokat biztosít, mindezzel kifejezve a város közösségének a néptánc és a népi kultúra iránti elkötelezettségét.

A munkakör betöltésével kapcsolatosan érdeklődni a mami@morahalom.edu.hu e-mail címen, valamint a 06/30/219-89-77 – es és a 06/30/735-38-35 – ös telefonszámokon lehet.

text