Muzsikás 50 koncert

Élő adás 20.00 órás kezdettel

Muzsikás Folk Ensemble koncert ma este élőben, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremből! Ma azok is bekapcsolódhatnak a világhírű együttes jubileumi koncertjébe, akik otthon töltik az ünnepeket. A fennállásának ötvenedik évét ünneplő együttes a fél évszázados út majd' minden állomását idézi fel, kiváló közreműködőkkel. A koncert a fesztivál egyik legjobban várt programja.

Az élő adás 20.00 órás kezdettel tekinthető meg honlapunkon (https://bit.ly/2R296kf), Facebook-oldalunkon (https://bit.ly/3nTOjvv) és a YouTube-csatornánkon (https://bit.ly/3bpOMAD)

„A magyar népzene az ember érzelmi spektrumát teljesen lefedi” — mondta egyszer Hamar Dániel, és ez igaz a Muzsikásra is. A zenekar életműve, eddigi ötven éve nemcsak a magyar népzene teljes spektrumát fedi le, hanem megvan benne az emberi érzelmek teljessége is.
A világban is leginkább elismert magyar zenekar ötvenéves, amit a Müpában április 10-én, húsvét hétfőn egész napos jubileumi esemény ünnepel, majd este a fő műsorszámában kétrészes gálakoncerttel - mely Online, élőben is követhető lesz a Bartók Tavasz felületein!

text