Most lehet csatlakozni az Albásokhoz táncolni

Székesfehérvár

Az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola ismét felvételt hirdetett az Alba Regia Táncegyüttes utánpótlás csoportjaiba. „Ha kicsi vagy, szeretsz játszani és játszva tanulni, ha nagyobb és igazán elkötelezett vagy, akkor mindazt a tudást, amit nálunk elsajátítottál, megmutathatod másoknak is" – üzeni az ARAMI.

Az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola (ARAMI) meghirdette a 2024/2025. tanévre szóló felvételi folyamatát. Szeretettel várja néptánc tagozatára azokat az iskolás gyermekeket, akik egy jó csapatban, családias légkörben szeretnének rendszeresen mozogni, táncolni. Visszavárják a tanulmányaikat már náluk folytató diákokat is. Az iskola Székesfehérváron a Táncházban működik (8000 Székesfehérvár, Malom utca 6.).

Az ARAMI műhelyében nem csak egyszerűen néptáncot tanulnak a gyerekek. A foglalkozásokon átfogó mozgás-, ritmus- és zenei fejlesztés történik, melyek hozzájárulnak a testi és szellemi fejlődéshez, a szociális készségek fejlesztéséhez csapatmunkában, kreatív önkifejezés lehetőségével, élmények, tapasztalatok szerzésével.

A 2024/2025-es tanévre a beiratkozás a meghirdetéstől számítva folyamatos, de az online felületet legkésőbb 2024. szeptember 15. éjfélkor lezárják. A beiratkozás előtt biztosítják a személyes, e-mailes, telefonos konzultálási lehetőséget az iskola vezetésével és a pedagógusokkal. Időpontot az iskolatitkárral lehet egyeztetni.

Részletes információ ITT elérhető:
https://www.arami.hu/beiratkozas

További információ: Majoros Róbert megbízott igazgató Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Székesfehérvár, Malom utca 6. Telefon: +3630/389 2258 E-mail: majorosrobert7620@gmail.com Honlap: www.artefolk.huGombor Lili

text