20 éves a Folkrádió

Kedves Barátaink!

20 éve dolgozunk alapítványi keretben, önkéntesként, szabad időnkben a Folkrádió.hu népzenei portál működtetésén. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ebben a hatalmas munkában. Különösen hálásak vagyunk szűkebb csapatunk tagjainak, akik sok éven keresztül dolgoztak az alapítványnak:

Auth Gábor, Biri Elvira, Boskó András, Gossler Károly, Káplár Tamás, Kemecsei Gábor, Nagy Lénárd, Tamás Kata, Pávai István, Pintér Bence, Vizeli Bálint, Zagyva Natália.

Folkfejek

Köszönetet mondunk azoknak is, akik szakmai segítséget adtak, hangfelvételekkel bővítették a hangtárunkat, eseményekkel gyarapították a Folknaptárt, fotókat osztottak meg a Galériában, dalszövegeket küldtek be, vagy részt vettek a Folklista és a Fórum diskurzusaiban az elmúlt 2 évtized során.

Több mint huszonnyolcezer esemény, nyolcezer szemlézett cikk, hétezer dalszöveg, kilencezer felhasználó, valamint tízezer követő fémjelzi fejlődésünket.

Az önkéntesek munkája, a pályázati támogatások és az egyéni adományok nélkül mindez nem jöhetett volna létre. Köszönet ezért támogatóinknak, köztük azoknak is, akik az SZJA 1%-val segítik az alapítványt minden évben.

Sok idő eltelt azóta, hogy először megszólalt a népzene a Folkrádión. Az internetes világ azóta gyökeresen megváltozott, de a népzene iránti szeretetünk változatlan. Úgy érezzük, értelmes volt a munkánk és büszkék vagyunk az elért eredményekre. 

Bízunk továbbiakban is a legjobbakban!

Kemecsei Gábor
Folkrádió

----------

Segítenél a Folkrádió fenntartásában? Adód 1%-ának felajánlásával nemcsak anyagi támogatást nyújthatsz, hanem megerősítheted a csapatunkat, hogy van értelme a Folkrádió működtetéséért és fejlesztéséért végzett önkéntes munkánknak.

Idén május 20-ig nyilatkozhatsz arról, hogy adód 1%-ával melyik civil szervezetet szeretnéd támogatni. Élj ezzel a lehetőséggel és irányítsd a pénzt egy neked kedves szervezethez! Örülnénk, ha a Folkrádió Közhasznú Alapítványt választanád.

Adószámunk: 18565449-1-09

 

Egy százalék a Folkrádiónak

Köszönjük a támogatást!

text