Szavazz a 25 éves Fonó legjobbjaira

Idén 25 éves a Fonó - Budapest egyik legfontosabb kulturális és művészeti központja, népzenei, világzenei és jazzkoncertek helyszíne, nemzetközi toplistás albumok lemezkiadója, a Budapest Folk Fest és a Héttorony Fesztivál szervezője. Az elmúlt 25 év során a Fonó igazi branddé nőtte ki magát – eredményeinket pedig legfőképp azoknak a művészeknek és zenekaroknak köszönhetjük, akik a Fonóból indultak vagy akiknek pályája rövidebb-hosszabb ideig összefonódott a miénkkel. 

Születésnapunk alkalmából éppen ezért nem szeretnénk az ő ünneplésükről sem megfeledkezni - őket is szeretnénk elismerni, hiszen velük együtt teljes az életünk. Éppen ezért indítunk el egy szavazást: segítsetek Ti, Kedves Közönségünk kiválasztani nekünk az elmúlt negyedszázad legjobbjait! 

Június 15-ig várjuk szavazataitokat az alábbi 25 kategóriában. A szavazatokat összesítjük, és a válaszok alapján június végén közzéteszünk egy olyan listát, amely a kategóriánként 5-5 legnépszerűbb választást tartalmazza. Ezekből a rövidített listákból kerülnek ki szeptember elején az egyes kategóriák legjobbjai!

text