III. Ertl Pálné Gyermek Néptánc Találkozó

Jelentkezési határidő: november 1.

A Litéri Zöldág Kulturális Egyesület, a Veszprém Megyei Néptánc Egyesület és az Élő Forrás Hagyományőrző Egyesület az NKA támogatásával a járványhelyzet miatt online hirdeti meg a régió gyermek néptáncosainak, együtteseinek találkozóját. A programot néhai szeretett mesterünk, Ertl Pálné Marika néni emlékének szenteljük.

Fontosnak tartjuk, hogy együtteseink tovább folytassák az eddigi munkájukat, és a gyerekek előtt legyen cél, amit elérhetnek, ahol sikerélményt szerezhetnek, ahol bemutathatják tudásukat.

Szeretettel várjuk gyermekegyüttesek, iskolai néptánccsoportok jelentkezését 1-2 koreográfiával. A versenyszámok linkjét kérjük elküldeni a megadott időpontig.  A zsűri ezeket a felvételeket értékeli.

Szeretnénk egy közvetített koncerttel megköszönni a csoportok részvételét. És ha van rá lehetőségetek, otthon, a saját próbatermetekben táncoljatok velünk egy jó hangulatú közvetített táncházban!

A zsűri tagjai: Nagypál Anett, Kádár Ignác és Hahn-Kakas István

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével lehet. Kérjük, a jelentkezési lapot és a linket a pinterkatusom@gmail.com  e-mail címre küldjétek!

Jelentkezési határidő: november 1.

text