Igényfelmérés képzési kínálatunk tervezéséhez

A Hagyományok Háza Népművészeti Módszertani Műhelye – mint oktatási képzési intézmény –  hosszú évek, évtizedek óta áll az Önök és a néphagyomány különböző területeivel foglalkozók rendelkezésére széleskörű, sokszínű oktatási programjaival a népzene, népi játék, néptánc, népmese és a legkülönfélébb kézműves szakterületeken a rövidebb szakköröktől a hosszabb akkreditált oktatási formákig.

Bár ezen időszak alatt sok hasznos tapasztalatra tettünk szert, most mégis szeretnénk kikérni közönségünk véleményét arról, milyen képzésekre mutatkozik igény, milyen témaköröket és tartalmakat érintsünk, azokat mikor, milyen formában, hány alkalommal stb. szervezzük meg mindenki legnagyobb megelégedésére.

Ehhez kérjük segítségét (és néhány percét)! Az alábbi kérdőív kitöltésével nagyban segíti munkánkat.

A kérdőív kitöltése anonim, az egyes személyes adatokat csak a felmérés elkészítésére használjuk fel, bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem szolgáltatjuk ki.

A kérdőív kitöltői között 5 páros belépőt sorsolunk ki a Hagyományok Háza különböző programjaira! Amennyiben szeretne részt venni nyereményjátékunkban, a kérdőív végén ne feledje megadni e-mail címét, hogy értesíthessük nyereményéről!

Minden munkatársunk nevében előre is köszönjük segítségét!

text