Regisztráció a Gyermek Szólótánc Fesztivál szarvasi döntőjére

Kedves Táncosok, Pedagógusok!

2020. május 7-9-ig kerül megrendezésre Szarvason a Gyermek Néptáncosok XIV. Országos Szólótánc Fesztiválja. Az Országos Fesztivált hét régiós válogató előzte meg, melyekről összesen 71 produkció kerülhetett be a döntőbe.

Sajnos a járványhelyzet még nem múlt el, és lassan megszokjuk, hogy folyamatosan átalakítja terveinket. Hogy mi lesz májusban, lesz-e enyhítés és milyen mértékű, azt még nem látjuk, így előre két forgatókönyvvel készülünk, amennyiben a rendezvény megtartható (ebben nagyon bízunk).
 
Teljes nyitás esetén a forgatókönyv a szokásos módon alakul:
Pénteken: a délelőtt folyamán kötelező táncok próbája, délután versenyprogram, szombaton pedig a szabadon választott produkciók versenye.
Vasárnap – szakmai értékelés, eredményhirdetés, díjkiosztás, gálaműsor.
Résztvevők létszámának korlátozása esetén:
Pénteken: I-II. korcsoport próbája és versenye.
Szombat: III. korcsoport próbája és versenye.
 
Felhívjuk felkészítő pedagógus figyelmét, hogy a döntőbe jutott produkciókat regisztrálni kell, mely egyszerűen az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével tehető meg. Szóló produkciók esetén 1 fő felkészítő, páros produkciók esetén 2 fő felkészítő(kísérő) versenyen történő tartózkodását (szállás, ellátás) biztosítja díjmentesen az Örökség.
 
https://forms.gle/nhRU8WAzP8iDyEDv9
 
Regisztrációs űrlap (kitöltése kötelező!) Határidő 2020. február 28.
A regisztráció elfogadásának feltétele az adatvédelmi tájékoztató megismerése és a regisztrációs űrlapon "Az adatkezelési tájékoztatót megismertem, annak tartalmát elfogadom" opció bejelölése.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 

A döntőn való részvétel feltétele továbbá, az Örökség Egyesület éves tagdíjának rendezése (20 000 Ft) 2021. március 31-ig.
Amennyiben a versenyző gyermek táncegyüttese nem Örökség tag, a részvételi díj 20 000 Ft, mely összeg tartalmazza a szállás, étkezés és a központi zenekari kíséret díját.
 
Információ a befizetésről és az egyesülethez való csatlakozás lehetőségéről itt: https://orokseg.hu/hirek/358-eves-tagsag
 
FIGYELEM!
Kérünk minden érdeklődőt, szülőt, a fesztiválra ellátogatni kívánó együtteseket, hogy szállásigényével ne a szervezőket, hanem a Körös-menti Turisztikai Egyesület helyi szervezetét keressék!
 
Elérhetőségek:
Mobil: +36 70 312 7903
E-mail: info@korostourist.hu
Online szálláskereső az alábbi linken elérhető:
https://korostourist.hu/szallashely-keresesi-urlap/
 
A pandémiás helyzet után részleges nyitás várható. Ez jelentheti azt is, hogy minden harmadik székre, szigorú ültetéssel engedhetnek be a házigazdák közönséget.
Ez a Cervinus Teátrum nagytermében 420/3 = 140 fő.
Kérjük a szülőket, barátokat, kísérőket, hogy ezzel az esetleges helyzettel is számoljanak.
 
 
A fesztivál lebonyolításával kapcsolatos információk az alábbi elérhetőségeken kérhetők:
Farkas Lilla: +36-20-447-9414; farkaslilla76@gmail.com
Lukács László: +36-20-293 5672; lacesztanc@gmail.com
 

text