Folkrádió

1% adó → 100% népzene

A Folkrádiót egy kis csapat működteti önkéntes munkában, tehát munkabérekre nem költünk, de így is minimálisan 1 millió forintba kerül évente a rádió fenntartása.

Ha fontos neked, hogy legyen egy egész nap csak népzenét játszó rádió, most tehetsz érte.

2019. május 20-ig nyilatkozhatsz arról, hogy adód 1%-ával melyik civil szervezetet szeretnéd támogatni. Élj ezzel a lehetőséggel és irányítsd a pénzt a Folkrádió Közhasznú Alapítványhoz!

Adószámunk: 18565449-1-09

Egy átlagos 1%-os felajánlás 4000 Ft. Ez bőven fedezi a Folkrádió 1 napi költségeit. Sokan azt gondolják, hogy olyan kevés a fizetésük, hogy az adó 1%-ot nem érdemes felajánlaniuk. Ez nem igaz! Sok kicsi sokra megy!

Tavaly 82 ember döntött a Folkrádió mellett, és rekordmagas összeggel, csaknem 520.000 Ft-tal támogatták alapítványunkat. Éves működési költségeinknek körülbelül a felét fedezi ez az összeg, és azt is lehetővé teszi, hogy az adományokból ne csak túlélni, hanem fejleszteni is tudjunk.

Segítsetek, hogy idén újra rekordot dönthessünk!

Köszönjük!

A rendelkezés beküldhető

  1. elektronikusan: az ügyfélkapun keresztül (maximum 5 percet vesz igénybe);
  2. postai úton vagy személyesen: az elektronikusan kitölthető 18Egysza lapot vagy ezt a nyomtatható, kézzel kitölthető nyilatkozatot kell lezárt, adóazonosítóval, névvel és címmel ellátott borítékban elküldeni vagy személyesen leadni.
grafikon – szja 1% a Folkrádiónak
szja 1% a Folkrádiónak