Támogatás

Miért támogass minket?

A Folkrádiót elsősorban a hallgatók, olvasók adományaiból és a felajánlott szja 1%-ból működtetjük. Ezt a bevételt próbáljuk még kiegészíteni – változó sikerrel – pályázati támogatásokkal. Kérjük, ha fontosnak tartod, hogy legyen egy csak népzenét adó rádió és egy népzenére fókuszáló portál, támogasd alapítványunkat! Köszönjük.

Hogy juthat el hozzánk adományod?

1. Átutalással az alábbi számlára utalva

Számlatulajdonos: Folkrádió Közhasznú Alapítvány Számlaszám: 11713005-20391074 IBAN: HU12 1171 3005 2039 1074 0000 0000 BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB Közlemény: Adomány

2. Bankkártyával a SimplePay biztonságos rendszerén keresztül

Add meg az e-mail címed és az adományozni kívánt összeget! Ha megadod a nevedet is, köszönetünk jeléül felírjuk a támogatóinkról szóló oldalunkra.

A "Adományozok" gombra kattintva tudomásul veszem és elfogadom az adatkezelési szabályzatban írtakat.

Ft
 SimplePay vásárlói tájékoztató

3. Paypal-lal az alábbi gombra kattintva

Mire költjük az adományokat?

A támogatást azokra a költségeinkre fordítjuk, amelyeket nem tudunk önkéntes munkával kiváltani: szervertárolás, internetszolgáltatás, könyvelés, jogdíjak, tönkrement vagy elavult alkatrészek cseréje, banki költségek, webfejlesztés.

Hogy kezeljük az adományozók adatait?

Köszönetünk és hálánk jeléül az adományozók nevét feltüntetjük a támogatóink között. Kérjük, ha anonim maradnál inkább, írj nekünk az info@folkradio.hu címre és ebben az esetben nem írjuk ki a nevedet. Az adományozók egyéb adatait (e-mail cím, bankszámlaszám, telefonszám, lakcím) az adatkezelési szabályoknak megfelelően kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, kérésre töröljük. Feltételezzük, hogy a támogatóinkat érdekli, hogy mire költöttük az adományt, ezért évente 3-6 alkalommal e-mail-ben beszámolunk a Folkrádióval kapcsolatos fejleményekről. Erről a hírlevélről bármikor leiratkozhatsz az e-mail alján található linkre kattintva.