Mezőségi Ifjúsági tábor

Időpont

2022. July 3. Sunday –
2022. July 10. Sunday

Helyszín

Kallós kúria

Válaszút, E576

Románia

Az ifjúsági táborunk több, mint 20 éve kerül megszervezésre.

Célja a mezőségi és kalotaszegi néptánc- és zenekultúra megismertetése a fiatal generációkkal. Szakavatott táncoktatók és zenészek adják át tudásukat a résztvevőknek. A táncoktatás élő zenei kísérettel történik. Az oktatást különböző előadások, esti koncertek, programok, múzeumpedagógiai tevékenységek teszik színesebbé.

A 2022-es Ifjúsági táborunkban tánc- és hangszeroktatás is lesz. Az előző évekhez hasonlóan a hangszeres oktatásra való jelentkezés nem nyilvános, hanem meghívásos alapú.

Célcsoport: 12–17 év közötti fiatalok.


A jelenlegi szabályozások tekintetében úgy készülünk, hogy nyáron – ha korlátozott létszámban is, de – megszervezhetjük a táborokat. A vírushelyzet alakulása azonban kiszámíthatatlan, így fenntartjuk annak a jogát, hogy rendezvényeinket bármikor lemondhatjuk.

A COVID 19 világjárványra vonatkozó, jelenleg hatályos szabályoknak megfelelően a 2022-es táborunkban a következő korlátozások lépnek életbe:

korlátoznunk kell a résztvevők számát, ezért az aktuálisan megengedett létszámot fogjuk alapul venni
a táborba való belépéshez érvényes zöldigazolvány vagy negatív, 48 óránál nem régebbi PCR teszt szükséges
Amennyiben a szabályozások változni fognak, a táborban való részvételhez kötött korlátozások is annak függvényében változnak.

Szervező

Kallós Zoltán Alapítvány

Kiss Zsuzsanna

kallosa.valaszut@gmail.com

+40 758 037 808

Kapcsolódó oldalak

Részletek

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.