Népzene tanszék: Felvételi tájékoztató

Időpont

2023. January 27. Friday

13:00 – 16:00

Helyszín

Zeneakadémia

1077 Budapest, Wesselényi utca 52.

Magyarország

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓT TART A NÉPZENE TANSZÉK

A programot még aznap próbafelvételi követi, február 8. és 14. között pedig nyílt napokra várják az érdeklődőket.

2023. január 27-én pénteken 13 órától tájékoztatót tartunk felvételizők, érdeklődő középiskolai diákok, tanárok és szülők számára a Zeneakadémia Ligeti György épületében.

13.00–14.30: FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
Ismertetjük a tanszék történetét, célkitűzéseit, bepillantást nyerhetünk a tanszék kiemelkedő projektjeibe, megismerkedhetnek a szakirányon tanító oktatókkal és diákokkal, információt adunk a felvételi eljárásról és a felvételi előkészítőről, valamint válaszolunk a jelentkezők kérdéseire. A tájékoztatóra online is lehet csatlakozni, de előzetes regisztrációhoz kötött.

14.30–16.00: PRÓBAFELVÉTELI
Elegendő jelentkező esetén csoportos elméleti próbafelvételit tartunk a következő tárgyakból: népzenei ismeretek, szolfézs, zeneelmélet.

A részvétel ingyenes, de kötelező az előzetes regisztráció (személyes részvétel esetén 2023. január 25-ig) IDE kattintva. A jelentkező a Népzene Tanszék nyílt napjára történő regisztrációval hozzájárul a megadott személyes adatainak az Egyetem honlapján található adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Szervező

NÉPZENE TANSZÉK

Kapcsolódó oldalak

Regisztráció

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.