Örökség élménytábor

Időpont

2023. July 17. Monday –
2023. July 22. Saturday

Helyszín

Liget Gyermek Tábor

7477 Zselickisfalud

Magyarország

Az Örökség Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Népművészeti Egyesület gyermek és ifjúsági tábort hirdet Zselickisfaludon.

Táncanyag
A gyermek korosztálynak sárközi, míg az ifiknek marossárpataki táncok.

Jelentkezés feltételei
Korhatár: 10– 18 évig
Jelentkezés határideje: 2023. május 5.

Részvételi díj befizetése
A tábor részvételi költsége: 45.000 Ft/fő amely tartalmazza a 6 éjszaka szállásdíját, napi háromszori étkezést, az idegenforgalmi adó összegét is.
Csoportok jelentkezése esetén kedvezményt biztosítunk, melynek részleteiről az oroksegtaborok@gmail.com email címen érdeklődhetnek.

A részvételi díjat az Örökség Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Népművészeti Egyesület OTP 11707024-20264970-00000000 számú bankszámlájára átutalással kérjük befizetni 2023. május 5-ig.
Kérjük, hogy a fizetéssel és számlaadással kapcsolatos részletes információkat az alábbiakban figyelmesen olvassák át!
A közlemény rovatba kérjük feltüntetni a táborba jelentkező gyermek nevét és ET betűkódot!
A befizetett összegről az egyesület minden esetben számlát állít ki, így a jelentkezési űrlapon a számlázási cím megadása kötelező. Kérjük, hogy a számlázási cím és a befizető ugyanaz legyen, mert csak a banki utálásnál szereplő befizető nevére tudjuk a számlát kiállítani. (Tehát, ha számlát valamely szervezet, vagy cég nevére kérik, akkor az utalás is a szervezet, vagy cég számlájáról érkezzen, és érvényes ez magánszemélyek számára kiállított számlák esetén is.)

Amennyiben egy műhelyből 6-nál több 14 év alatti tanuló érkezik, kérünk a gyerekekhez kísérőt biztosítani (a kísérő pedagógusoknak csak a napi étkezést szükséges téríteni, valamint a szállásköltség felét).

Szervező

Örökség Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Népművészeti Egyesület

oroksegtaborok@gmail.com

Kapcsolódó oldalak

Részeletek és jelentkezés

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.