Alba Regia napközi

Időpont

2023. June 19. Monday –
2023. June 23. Friday

Helyszín

Táncház

8000 Székesfehérvár, Malom utca 6.

Magyarország

ARTE Napközis néptánctábor 2023. június 19–23.
Alba Regia Táncegyesület – TáncházAz Alba Regia Táncegyesület nyári napközis néptánctábort hirdet 6–11 éves, alsó tagozatos gyermekek számára.

A tábor időpontja: 2023. június 19–23., naponta 8.00–16.00 óra

A tábor helyszíne: Táncház – 8000 Székesfehérvár, Malom utca 6.

Részvételi díj: 38 000 Ft/fő, mely tartalmazza az ebédet, a néptáncoktatás, a kézműves foglalkozások, valamint a tábor során minden egyéb felmerülő költséget.

A tábort 20 fő jelentkező esetén tudjuk indítani.
Maximális létszám: 30 fő

A jelentkezés kizárólag az alábbi jelentkezési felületen történik:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc80-DXGX2tjYi6NWBRDniyZSAXHEU9lsg-eWDpNuXBYmLvzw/viewform
A jelentkezés előtt olvassák a táborra vonatkozó ÁSZF-et (https://artefolk.squarespace.com/s/ASZF_2023_napkozistabor.pdf) és az Adatvédelmi tájékoztatót (https://artefolk.squarespace.com/s/adatkezelesi_tajekoztato_2023_napkozistabor.pdf)!

A jelentkezés határideje: 2023. május 2., kedd

Részvételi díj fizetésének módja és határideje:

1. részlet: 20 000 Ft, befizetési határidő: 2023. május 12., péntek

2. részlet: 18 000 Ft, befizetési határidő: 2023. június 9., péntek

A jelentkezési lap beérkezésekor egy elektronikus díjbekérő számlát küld a Szervező a jelentkezési felületen megadott e-mail-címre, melyen feltünteti az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, fizetési határidőt. A jelentkezés csak a teljes táborozási díj befizetése után válik véglegessé és teljessé.

Árainkat a 2022-es év végi árszínvonalhoz igazítottuk. Amennyiben a tárgyév nyaráig a szolgáltatásunkat érintő drasztikus áremelkedés történik, úgy az árváltozás jogát fenntartja a Szervező.

A tábor tervezett napi programja:

Érkezés reggel 8.00 óráig, majd a gyerekek elfogyasztják az otthonról hozott reggelit. Ezt követően délelőtt néptáncfoglalkozások alatt ismerkedhetnek meg a magyar néptánc- és népdalkincs korosztályuknak legmegfelelőbb gyöngyszemeivel, mindezt játékosan, élményszerűen és nem utolsó sorban Majorosné Szabó Veronika és Majoros Róbert, az Alba Regia táncműhelyének kiváló néptáncpedagógusai útmutatásával. Ebéd után a csendes pihenőt (közös meseolvasás, társasjáték, beszélgetés stb.) követően következnek majd a különböző kézműves foglalkozásokkal, játszótér látogatással (Koronás Park), egyéb közösségépítő játékokkal színesített délutáni programok. 15.30 órakor, a szintén „hazai” uzsonna elköltése után lehet jönni a gyerekekért. Ügyeletet legkésőbb 16.30 óráig tudunk biztosítani. A nyári táborunk együtt töltött pár napja a szakmai munkán túl a csapatépítés és közösségfejlesztés szempontjából is kiemelt jelentőséggel bír. A táborban egy napra kirándulást is terveznek a Szervezők.

A részvételhez semmiféle előképzettség nem szükséges, a tánchoz kedvet kapott gyerekeket pedig várjuk szeptembertől az Alba Regia AMI csoportjaiba.

Kapcsolódó oldalak

Részletek, jelentkezés

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.