XXXII. Egyszólam Népzenei Tábor

Időpont

2023. July 9. Sunday –
2023. July 16. Sunday

Helyszín

Ifjúsági Tábor

7354 Váralja, Parkerdő

Magyarország

A tábor szakmai vezetője: Juhász Zoltán
Az énekes szekció vezetője: Nyitrai Marianna

TANÁRAINK:

Ének:
Nyitrai Marianna, Agócs Gergely, Fábián Éva
Furulya:
Juhász Zoltán (haladó),
Sáringer Kálmán (középhaladó)
Kezdő furulya és népi gyerekjátékok:
Császár Dominik és Császárné Borzavári Róza
Hosszú- és palóc furulya: Dóra Áron
Duda (kezdőknek és haladóknak egyaránt): Bese Botond
Citera (kezdőknek és haladóknak egyaránt): Husi Gyula
Tánc: Nagy Katica és Plaszkó Bence
Kézművesség: Fekete Violetta

TERVEZETT MESTEREINK:

Kádár Ferenc, furulya – Körösladány, Békés megye
Tankó Dezső, furulya – Gyimesközéplok, Erdély
Tankó Eszter, ének – Gyimesfelsőlok, Erdély
további énekes asszonyok Erdélyből, még szervezés alatt

Jelentkezni július 2. vasárnap 24 óráig az alábbi linken lehet. Ezután jelentkezést csak kivételes esetben fogadunk el, akkor is csak sátras szállást tudunk biztosítani, étkezést pedig nem!

Kedvezőbb árú jelentkezést június 18. vasárnap 24 óráig fogadunk el, utána normál áron (előbbi + 10%) lehet csak jelentkezni. (A jelentkezési lap lezárása, nem a fizetés időpontja számít. Ettől függetlenül kérünk mindenkit, hogy a jelentkezési lap lezárása után mielőbb utalja át a tábordíjat. Köszönjük!)

JELENTKEZÉSI FELÜLET Egyelőre nem üzemel! Email-ben értesítünk, ha élesedett.

Jelentkezési lap kitöltéséhez regisztrálni kell egy e-mail címmel, létrehozva egy Egyszólam Táboros fiókot, mely a továbbiakban megkönnyíti a jelentkezések kezelését. Egy fiókkal több jelentkezés is leadható, nagycsaládos kedvezmény igényelhető, egyedi számlázási igény vehető fel, miegymás. Előző évi jelentkezések, azokban megadott adatok felhasználhatóak. Aki már korábbi években regisztrált, de elfelejtette a jelszavát, az e-mail cím megadásával kérhet jelszó emlékeztetőt. A jelentkezési lap megalkotásakor próbáltuk az eddigi rugalmasságot szem előtt tartani, az átláthatóságot növelni, a hibalehetőségeket minimalizálni, a logikai problémamegoldásokat automatizálni.

Kapcsolattartói információk a honlap legalján találhatók!

A szülő (törvényes képviselő) nélkül érkező 18 év alattiaknak szülői nyilatkozatot kell hozniuk magukkal! Akinek ilyen nyilatkozatra szüksége van, azt az egyszolamtabor@gmail.com e-mail címen kérheti.

Részvételi díj:
Mind a hét napra, teljes étkezéssel, felújított 8-10 ágyas házban: 93.100 Ft
Mind a hét napra, teljes étkezéssel, sátorban: 71.400 Ft
+ 18 és 70 év közöttieknek IFA: 1.400 Ft/7 éj

Árak részletezve, kiegészítő információk:
Szállás:
Felújított 8-10 ágyas ház: 5.500 Ft/fő/éj – 7 éjszaka: 38.500 Ft
Sátor: 2.400 Ft/fő/éj – 7 éjszaka: 16.800 Ft
18 és 70 év közöttieknek 200 Ft/fő/éj idegenforgalmi adót kell fizetniük.
A tábor kezdetéig a 3. életévüket be nem töltöttek számára a szállás ingyenes.
A sátras szállás sátorhelyet jelent. Sátrat a táborozónak kell biztosítania. (Szükség esetén igyekszünk kölcsön sátor biztosításában segédkezni.) A sátrazó a táborhely közösségi helységeit, vizes blokkjait maradéktalanul használhatja.

Étkezés megbontva is igényelhető:
Reggeli: 7 alkalom x 1.100 Ft = 7.700 Ft
Ebéd: 6 alkalom x 2.000 Ft = 12.000 Ft
Vacsora: 7 alkalom x 1.700 Ft = 11.900 Ft
Összesen: 31.600 Ft

Az étkezést idén is tavalyi partnerünk, a hidasi Hargita Étterem biztosítja, így erősen valószínűsíthető, hogy mindenki elégedett lehet az ellátással a tábor idején.

Van lehetőség gluténmentes, laktózmentes és vegetáriánus menü igénylésére. Akinek bármilyen érzékenység miatt speciális menü kell, kérjük, hogy külön is jelezze ezt az egyszolamtabor@gmail.com e-mail címen, mert a szolgáltató a konkrét igények alapján fog menüajánlatot adni. A speciális menüket idén a normál menük árában biztosítják. Kérjük, hogy a diétás étkezési igényt legkésőbb június 18-án 24 óráig küldje be mindenki, a többlet ügyintézési idő miatt! Köszönjük!

Programköltség:
– Azok, akik elejétől végig részt vesznek a táborban összesen 23.000 Ft-ot fizetnek (2 x 1.500 Ft) + (5 x 4.000 Ft).
– 1.500 Ft: az első nap (július 9.) és a kirándulós nap (július 13.),
– 4.000 Ft: a tanítási napok programköltsége.
– Az utolsó napon, július 16-án nincs programköltség.
– Kísérő szülő(k), zenei foglalkozásokra nem járó gyermektestvérek (6 év felettiek) 1.500 Ft/nap díjat fizetnek (mivel az esti rendezvényeken, gyermekjátszókon, kézműves foglalkozásokon stb. ők is részt vesznek).
– A tábor kezdetéig 6. életévüket be nem töltöttek számára a programköltség ingyenes.
– Nagycsaládosok a programköltségből 50% kedvezményt igényelhetnek, ennek feltétele, hogy a jelentkező nagycsaládból jöjjön, nem kell, hogy az egész család ott legyen. Ugyanakkor, az igénylés lehetőségével nagyszülők is élhetnek, ha részt vesznek a táborban legalább három unokájukkal egyetemben. A kísérők részvételi díja egyébként is kedvezményes, abból már nem tudunk további 50%-ot elengedni.
– A programköltségből egyedi méltányosság igényelhető. Az indoklással ellátott kérelmet az egyszolamtabor@gmail.com e-mail címre kell elküldeni június 5. 24 óráig, a kérelmeket június 15-ig bíráljuk el.

Fizetési információk:
A jelentkezési lap lezárása, véglegesítése fizetési kötelezettséggel jár! Fizetni előzetesen átutalással lehet, készpénzes fizetés csak a helyszínen lehetséges. A jelentkezési lap lezárása után megjelenik az a bankszámlaszám, ahová utalni kell. Az egyedi számlázási igényűeknek külön levelet küldünk, mert ott a könyvelés más metódust követel.

Szervező

Philidor Intézet Nonprofit Kft.

Farkas Márton

egyszolamtabor@gmail.com

+36202115107

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.