Borica táncház

Időpont

2023. September 30. Saturday

20:00

Helyszín

Cafe Radnóti

6722 Szeged, Egyetem utca 2.

Magyarország

Szeptember 30. szombaton Méhkeréki tanítás a Méhkerék Hagyományaiért és Kultúrájáért Egyesület táncosaival, muzsikál a POR zenekar, kívánságműsor, igazi jó, hosszú menetek, Borica táncház - mert Táncolnék veled! 🙂
*
Havi rendszerességű táncházunkkal mindössze csak annyi a célunk, hogy egy baráti, jó hangulatú közösségi térben mi is jól érezzük magunkat, és Ti is felfedezhessétek azt a világot, amit annyira szeretünk.
Az élőzenét, az énekeket, a táncot, a történeteket, az együttlétet.
Nagy-nagy szeretettel várjuk és hívjuk régi táncosainkat is, vissza, az alma materbe, és minden örömmel érdeklődő előtt nyitva állnak táncházaink, aki kipróbálná magát, lenne kedve közösen énekelni, kellemesen eltölteni a szombat estét!

A Táncolnék veled! Táncházsorozattal egy olyan fórumot kívánunk biztosítani a néptánc- és népzene-szerető szegedi közönség számára:
- ahová örömmel látogat el, aki egykor táncolt, most az ideje nem engedi, de néha szívesen kikapcsolódna, de
- otthonra találhat nálunk az a hallgató is, aki szülővárosát elhagyva egyetemre jött Szegedre és szeretné továbbra is örömét lelni a néptáncban a táncházaink, vagy akár heti próbáink alkalmával, ahová szeretettel várunk mindenkit.
Mindemellett azokat is várjuk a táncházba, kortól és nemtől függetlenül, akik mindig is kíváncsian fordultak a népi kultúra felé, hiszen a havi rendszerességgel megrendezésre kerülő alkalmak elején
+ kvízjátékban vehet részt az érdeklődő,
+ énekelhet, és a
+ táncoktatásba is beállhat,

20 órától éjfélig a táncház, a résztvevők dinamikáját követve: kvíz, énektanulás, tánctanítás, szabadtánc 🙂
Muzsikál a POR zenekar, az este folyamán táncot tanít Méhkerék Hagyományaiért és Kultúrájáért Egyesület táncosai.
Minden hónapban más tánc lesz terítéken, természetesen a tánctanításon túl az éjfélig tartó szabad táncházban bármi kérhető!

Kapcsolódó oldalak

Facebookon

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.