IX. Fabotó tábor

Időpont

2024. July 13. Saturday –
2024. July 20. Saturday

Helyszín

Hatfa üdülőközpont

076 31 Szőlőske

Szlovákia

IX. Fabotó Citera-, Népzene- és Néptánc Tábor, amely egy régi-új helyszínen, a HATFA üdülőközpontban (Viničky -Szőlőske) kerül megrendezésre.

A Hatfa üdülőközpont (volt úttörőtábor) a Zemplén-hegység déli lejtője alatt, a mezőgazdasági és szőlészeti Szőlőske (Viničky) falu határában a mesés természet közepén található.

A jelzett időpontban a Fabotótól megszokott nagy-nagy szeretettel és barátsággal várunk minden 6 évnél idősebb zenész, vagy zenét, táncot, éneket tanulni akaró érdeklődőt (nem csak) a Kárpát-medencéből. A táborban a szakma legobbjaitól lehet majd elsajátítani a citera, az ének, a tánc és a népi hangszerek csínját-binját. Rengeteg szabadidős program, szórakozás, feledhetetlen baráti társalgások és népzenével átitatott órák várnak Rád.



Választható főfoglalkozások:
Citera, népi ének, néptánc, egyéb népi hangszer/ek (igény szerint)
Amit kínálunk:
• Népzeneoktatás: citera, népi ének – igény szerint további hangszerek. Többszólamú citerazenét játszóknak külön prímás és kísérőképzés (technikai és elméleti).
• Néptáncoktatás.
• Elméleti előadások: néprajzi oktatás, zeneelmélet.

Boczán Ferenc, Sídl. P. O. H. 28/28, 079 01 Veľké Kapušany,
Tel: +421 917 955 475
E-mail: faboto@centrum.sk

Szervező

Boczán Ferenc

faboto@centrum.sk

+421 917 955 475

Kapcsolódó oldalak

Facebookon

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.