Hunique Táncegyüttes 15

Időpont

2024. April 27. Saturday

15:00

Helyszín

Chiswick Town Hall

W4 4JN London, Turnham Green

Egyesült Királyság

15 óra Ajtónyitás
A 15 éves Hunique Táncegyüttes egy képkiállítással várja közönségét, ami átöleli a táncegyüttes életét.
15:30
Jubileumi gálaműsor - A Folktone Banda és vendégei koncertje és az azt követő táncműsor, melynek fellépői: Hunique Táncegyüttes, Bristoli Magyar Néptáncegyüttes, Csillagszeműek Anglia
18:00
A gálaműsor után a zene éjfélig szól majd és ezt a rendhagyó Találkozást szeretnénk közös tánccal ünnepelni az est végéig…

A helyszínen BÜFÉ üzemel majd nyitástól zárásig

A Hunique Dance 15 éves jubileumi műsora, a Folktone Band 10 éves jubileumi koncertje, az 5 éves Bristol Magyar Néptáncegyüttes ünnepi szereplése és a Csillagszeműek Anglia táncelőadása.

Ahol szól a zene és a lélek szabadon kíváncsiskodik, ott előbb vagy utóbb tánc lesz.
A találkozás öröme észlelhető, szinte tapintható a levegőben….. ezért táncolunk és zenélünk Mi is, hogy formát öntsön, kivetüljön lelkünk a fizikai létünkre.
Ilyennek képzeljük el Április 27-ét is, amikor emelkedett ünnepi hangulatban találkozik majd az angliai magyar népzene és néptánc.
A HUNIQUE TÁNCEGYÜTTES immár 15 ÉVE működik! Hétről hétre összejövünk, hogy szebbé tegyük hétköznapjainkat a közösségi élmény által, miközben ápoljuk tánckultúránkat és kicsit lelkünket is. Nem csak a tánc szeretete tartja össze a csapatot, kimondhatjuk, hogy ez itt a második családunk.
Szerencsénkre jónéhány zenekar is megfordult már nálunk és sokan húzták a talpalávalót nekünk! A legkitartóbb mind közül a FOLKTONE BANDA volt, amely szintén egy kerek évfordulót ünnepel az idén. A 10 ÉVES zenekar egy fergeteges koncerttel, vendég muzsikusokkal készül, úgyhogy rendhagyó - korszaklezáró- koncertre számíthatunk!
És ha már évfordulókat ünneplünk, az immár 5 éve működő Bristoli Magyar Néptáncegyüttes sem maradhat ki, akik a tánc öröme mellett egy igen lendületes produkcióval készülnek a gálára!
Az ünnepet a Csillagszeműek Anglia kis táncosai színesítik majd, akik gyakori látogatói a Hunique Táncegyüttes rendezvényeinek és megbízható pillérei a közösségünknek. A csapat küldetése, hogy a gyerekek ereibe újra beletöltse a néptánc iránti érdeklődést.

Szervező

Hunique Táncegyüttes

Kapcsolódó oldalak

Jegyvásárlás

Facebookon

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.