Borica táncház

Időpont

2024. April 13. Saturday

21:00

Helyszín

Cafe Radnóti

6722 Szeged, Egyetem utca 2.

Magyarország

Havi rendszerességű táncházunkkal mindössze csak annyi a célunk, hogy egy baráti, jó hangulatú közösségi térben mi is jól érezzük magunkat, és Ti is felfedezhessétek azt a világot, amit annyira szeretünk.
Az élőzenét, az énekeket, a táncot, a történeteket, az együttlétet.
Nagy-nagy szeretettel várjuk és hívjuk régi táncosainkat is, vissza, az alma materbe, és minden örömmel érdeklődő előtt nyitva állnak táncházaink, aki kipróbálná magát, lenne kedve közösen énekelni, kellemesen eltölteni a szombat estét!
A Táncolnék veled! Táncházsorozattal egy olyan fórumot kívánunk biztosítani a néptánc- és népzene-szerető szegedi közönség számára:
- ahová örömmel látogat el, aki egykor táncolt, most az ideje nem engedi, de néha szívesen kikapcsolódna, de
- otthonra találhat nálunk az a hallgató is, aki szülővárosát elhagyva egyetemre jött Szegedre és szeretné továbbra is örömét lelni a néptáncban a táncházaink, vagy akár heti próbáink alkalmával, ahová szeretettel várunk mindenkit.
Mindemellett azokat is várjuk a táncházba, kortól és nemtől függetlenül, akik mindig is kíváncsian fordultak a népi kultúra felé, hiszen a havi rendszerességgel megrendezésre kerülő alkalmak elején
+ kvízjátékban vehet részt az érdeklődő,
+ énekelhet, és a
+ táncoktatásba is beállhat,
21 órától táncház, a résztvevők dinamikáját követve: kvíz, énektanulás, szabadtánc

Muzsikál a POR zenekar
Minden hónapban más tánc lesz terítéken, természetesen a tánctanításon túl az éjfélig tartó szabad táncházban bármi kérhető!

Szervező

Borica-Bálint Sándor Táncegyütte

Kapcsolódó oldalak

Facebookon

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.