Szászcsávási népzene és néptánctábor

Időpont

2024. July 17. Wednesday –
2024. July 21. Sunday

Helyszín

Szászcsávás

Románia

Szeretettel várunk minden kicsit és nagyot, szólóban, vagy barátokkal, vagy az egész családdal, hogy pár napig jó társaságban, szuper élményekben legyen része.

Mindig külön figyelmet kapnak a kezdő és haladó táncosok, zenészek. Az előképzettség tehát nem feltétele a táborba való jelentkezésnek!
Szászcsávás vendégszeretetét 2004 óta élvezhetik az odalátogató táborozók.

A tábor művészeti vezetője Gyémánt Ádám, a népművészet ifjú mestere, aki Lőrincz Hortenziával együtt lesz a haladók táncoktatója, a kezdőket pedig Máté Móric és Kiss Anna fogja bevezetni a szászcsávási táncok és a vámosgálfalvi férfitáncok rejtelmeibe.

A hangszeroktatást a csávási zenészek fogják biztosítani.

Délelőttönként és délutánonként hangszeroktatás, valamint tánctanítás lesz a táborozók számára, esténként pedig táncházban kamatoztathatják a frissen szerzett tudásukat. Napközben még lehetőség lesz tematikus programokon is részt venni.

A tábor díja 110 EUR, mely tartalmazza a helyi családoknál való szállást, a napi háromszori étkezést, és a programokon való részvétel költségeit.

Az első napon a megérkezést követően egy tábornyitó táncházzal várjuk az odalátogatókat. Az utolsó napon, vasárnap pedig reggeli után egy közös Istentiszetelettel zárjuk az eseményt.

Szeretettel várunk mindenkit!

Szervező

Szászcsávási Belle József kultúrális egyesület

Pálosi Olivér

szaszcsavasie@gmail.com

0754376544

Kapcsolódó oldalak

Facebook

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.