Táncos tehetségek tábora

Időpont

2024. June 23. Sunday –
2024. June 28. Friday

Helyszín

8494 Kiscsősz

Magyarország

Az Élő Forrás Hagyományőrző Egyesület idén is meghirdeti a már hagyományos, ifjúsági korosztálynak szóló Táncos Tehetségek Táborát. A tábor programjában idén is a néptánc tanulás kap kiemelt hangsúlyt, de a kiscsőszi lehetőségeket kihasználva, kínálunk egyéb színes, változatos kiegészítő programokat is.

A táncanyagok és a tábor oktatói:
2024. június 23-25. Dél-alföldi táncok – Kovács Gábor Norbert és párja
2024. június 26-28. Mérai táncok – Muszka György és Muszka Ilona

A táborba való érkezés napja június 23-a, vasárnap, délelőtt 9.00 és 11.00 között várjuk a táborozókat. A szálláshelyek elfoglalása után az első tábori étkezés az ebéd. Délután az első oktatással és színes tábornyitó programmal indul a tábori élet. A hazautazás napja június 28. péntek, amikor is a délelőtti oktatás után egy ízletes búcsúebéddel zárul a tábor.
A tábor díja: 48.000,- Ft

A díj magában foglalja a nap háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora), a szállások díját, az oktatást és a külön programokat.

Jelentkezni egyénileg elektronikus felületen keresztül lehet:

A csoportos jelentkezés (min. 15 fő) jelentkezési lapja letölthető:

A csoportos jelentkezési lapot emailben a kelenyiandrea@gmail.com címre kérjük visszaküldeni. A táborban való elszállásolás, étkezés a csoportoknál egyedi egyeztetést igényel (kérjük, hogy ezeket telefonon egyeztessétek Kelényi Andreával a +36-30-785-9103-as számon).
Jelentkezési határidő: június 10.
Vegyes szállásokat tudunk kínálni, a közösségi kőházak mellett jurtában, ágyas sátorban, vagy saját sátorban tudjuk elhelyezni a táborozókat. A szálláshelyeken melegvizes zuhanyzók, mosdók állnak rendelkezésre. A jelentkezéskor van lehetőség jelezni a kívánt szállás típusát és a speciális étkezési igényeket. Az idei évben is kérjük, hogy saját ágyneművel, hálózsákkal érkezzen mindenki a táborba. Természetesen, ha szükséges, rendelkezésre áll a szálláshelyeken ágynemű, de szerencsésebbnek tartjuk, ha a gyerekek hoznak magukkal.

Szervező

Élő Forrás Hagyományőrző Egyesület

Kapcsolódó oldalak

Jelentkezés

A Folknaptárba bárki felvihet eseményeket. Az adatokat próbáljuk ellenőrizni, igyekszünk napra készek lenni, de felelősséget sajnos nem tudunk vállalni a pontosságukért.